Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Морковът и тоягата при ваксинационните кампании за Ковид-19

По отношение на ваксинацията срещу Ковид-19 правителствата използваха метода на тоягата и моркова. Първо започнаха с насърчаване на доброволното ваксиниране чрез обещания и финансови стимули. Сега обаче се стига до неформална принуда чрез рестрикции, ограничения, ваксинационен паспорт. Какво се цели?

Дискриминационните ограничителни мерки срещу Ковид-19

Една от целите на дискриминационните рестрикции е именно настройването на ваксинирани и неваксинирани едни срещу други. В световен мащаб правителствата целят малко по малко да се създаде мнозинство, което да вземе превес и да заглуши позицията на инакомислещите относно иРНК ваксините срещу Ковид-19. Само по този начин могат да наложат задължителната ваксинация.

Затова е и толкова агресивна медийната пропаганда, с която се засилва натискът върху неваксинираните. Във ваксинираните се инженира страх и чувство за ощетеност, а посоченият им враг са тези, които отказват да се ваксинират доброволно. Създава ли се една нова форма на болшевизъм?

Ваксините срещу Ковид-19 и предоверяването в системата 

Хората са убеждавани да се подчинят безусловно и да повярват почти религиозно, че ваксинацията срещу Ковид-19 е мярката от правителствата, която е за тяхно добро и ще съхрани живота им. Тук обаче говорим за „ваксина“, която нито предпазва напълно, нито предотвратява пренасянето на зараза от коронавируса. Освен това вече има обосновани съмнения, че тя има зловредни ефекти върху човешкия организъм. Резонен е въпросът какво е нейното превантивно действие в действителност?

Изгледайте целия епизод на предаването “Студио Градът” – Ковид-19 ваксините – политика, икономика и идеология.

Студио Градът
Студио Градътhttp://thecityfoundation.org/
Ние сме отворени за участие и подпомагане във всеки проект, който издига и утвърждава свещеното в човека и обществото като основа на вечната цивилизация. Приемаме всичко, което е полезно за всички и отдаваме своя принос на добротворство и миротворство в Името на Живота като вечна и непреходна ценност, чиято стойност е неподвластна на времето и промяната, и познанието на Неговата същност е най-достойна цел.

Последно качени

Свързани постове