Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Антитяло-зависимо усилване след ваксинация

Ваксините с информационна рибонуклеинова киселина могат да причинят състояние, което да улесни заразяването с Ковид-19. За това предупреждава изобретателят на иРНК технологията д-р Робърт Малоун.

Каква е предисторията

В последните месеци сме свидетели на масова цензура по отношение на темата за Ковид ваксините. Има явно недопускане на критики срещу тези ваксини. Заглушаването на критиците доведе до голяма степен до установяване на едностранното виждане, че ваксините са безопасни и че всякакви мнения за съществуваща опасност от странични ефекти или дългосрочни здравословни проблеми са фалшиви новини. А всички институции упорито ни призоваваха да игнорираме всяка подобна мисъл и да не се поддаваме на страхове. 

Ограничаването на свободата на словото, недопускането темата да се обсъжда публично (дори под формата на научен дебат) и публичното заклеймяване на всеки оспорващ ефективността на ваксините, установиха инерция в поведението на хората. Дори и в научните среди се виждат липсата на критичен поглед и отказът да се изследват здравословните проблеми на ваксинираните срещу Ковид. Всъщност, възможно е те да са в резултат именно на имунизацията. Редица учени, сред които и изобретателят на иРНК технологията д-р Робърт Малоун, предупреждават за недостатъчни данни и липса на прозрачност на изследванията.

Как работят иРНК ваксините

Ваксините на “Пфайзер” и на “Модерна” имплементират иновативна технология, която може да се определи като генна терапия. Информационната рибонуклеинова киселина, която се инжектира в тялото ни, има за цел да се включи в процеса на генна секвенция и да “програмира” човешките клетки сами да произведат т.нар. спайк протеин (шиповиден протеин, който е част от обвивката на клетката на самия Sars-Cov-2). Клетките трябва да го идентифицират като външен и да произведат антитела. Така се създава имунен отговор на имунната ни система спрямо потенциална среща със самия коронавирус.

Кой е д-р Робърт Малоун и за какви опасности предупреждава той

Д-р Робърт Малоун е създателят на иРНК технологията за ваксиниране и трансфекция. От месеци той предупреждава за неблагоприятното заболяване “антитяло-зависимо усилване” (Antibody Dependant Enhancement – ADE). Сега най-лошите му страхове се потвърждават и предупрежденията му станаха още по-страшни.

„Legacy Media“ NBC News съобщи следното: „Нови данни показват, че напълно ваксинираните индивиди не просто се заразяват с Ковид, но могат да носят по-високи нива на вируса, отколкото се смяташе по-рано, а това улеснява разпространението“.

Какво значи това? Ваксинираните не само могат да се заразят с така наречения Ковид-19 „Делта“ щам, но те се превръщат и в супер разпространители с необратимо увредена имунна система. 

Това е най-големият кошмар на ваксинолозите„, казва д-р Малоун. Опасността от антитяло-зависимо усилване (ADE) е сериозно притеснение на много учени и лекари (като д-р Шери Тенпени), които са били достатъчно смели да говорят, като през цялото време са били цензурирани от официалните власти и Big Tech (социалните мрежи).

Какво представлява Antibody Dependant Enhancement 

Антитяло-зависимото усилване (ADE), понякога наречено усилване на заболеваемостта, е явление, при което свързването на вируса със субоптимални антитела засилва навлизането му в клетките гостоприемници и проникването му в имунните клетки на заразения организъм, последвано от неговата вирусна репликация. ADE може да се прояви по време на развитието на първична или вторична вирусна инфекция, както и при последваща инфекция след ваксинация.

Какво се случва в момента

Това, което изглежда се разгръща, е най-лошият сценарий, при който ваксината причинява по-голяма ефективност на репликация на вируса, отколкото би се получила без ваксина, което се нарича антитяло-зависимо усилване (Antibody Dependant Enhancement). Хората предупреждават за това от самото начало на тази прибързана кампания за ваксини”, обяснява д-р Робърт Малоун. Той продължава да призовава за незабавно прекратяване на ваксинацията с иРНК ваксините срещу Ковид-19.

Какво трябва да знаем за ваксините срещу Ковид 19?

Повече за политическите и обществени процеси относно Ковид ваксините можете да проследите в предаването КОВИД-19 ВАКСИНИТЕ – ПОЛИТИКА, ИКОНОМИКА И ИДЕОЛОГИЯ на Студио Градът.

Богари Медия
Богари Медияhttps://bogari.bg/
Bogari Media - Медията на скритата истина - за нещата каквито са!
Тъмбнейл Подкаст Град на Високо

Подкаст: Град на Високо

Виж повече

Последно качени