Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Опасностите от спайк протеина за кръвоносните съдове след ваксинация срещу Ковид

Проблеми с кръвоносните съдове, причинени от спайк протеините, е възможно да доведат до тежки вреди при ваксинираните с новите иРНК ваксини. Голяма част от хората, на които е поставена такава ваксина срещу КОВИД-19, са застрашени от сърдечна недостатъчност, предупреждава канадски лекар.

Д-р Чарлз Хоф съобщава за тревожно откритие, наблюдавано при пациенти, които са приели ваксина с информационна РНК 

Изследванията показват, че тези препарати, използвани като ваксини срещу корона вируса, предизвикват запушване на хиляди малки капиляри в кръвоносната система на хората, на които са инжектирани. Според Хоф това може да доведе до смъртта на повечето от тези пациенти в резултат на сърдечна недостатъчност.

Причина за тромбозата са шиповидните протеини (известни още като спайк протеини), които масово са произвеждани от организма на ваксинираните. Това предизвиква вредни въздействия при най-малко 60 процента от хората, на които е поставена такава ваксина.

“Знаем, че само 25% от т.нар. ваксина, инжектирана в ръката на човека, всъщност остава в ръката. Другите 75% се събират от лимфната система и буквално се вкарват в кръвообращението, включително тези малки пакети информационна РНК”, казва д-р Хоф, като уточнява, че в една доза от ваксината на “Модерна” срещу КОВИД-19 се съдържат 40 трилиона молекули информационна рибонуклеинова киселина (РНК).

“Тези пакети са предназначени да бъдат погълнати от вашите клетки. Но единственото място, където могат да бъдат погълнати, е около кръвоносните съдове и те се поглъщат именно в мрежите от капиляри – най-малките кръвоносни съдове, където кръвният поток се забавя и се освобождават гените. После тялото започва да подготвя и да произвежда трилиони и трилиони от тези шиповидни протеини. Всеки ген може да произведе много, много шиповидни протеини. После тялото ги разпознава като чужди тела и създава антитела срещу тях, така че след това да сте защитени от Ковид. Това е идеята”, обяснява той.

Именно оттук идва проблемът

Този шиповиден протеин е част от обвивката на коронавируса. Той става част от клетъчната стена около вируса, но в случая той не е във вирус, а в клетките на човека. Следователно можем да заключим, че става част от клетъчната стена на ентодела на кръвоносните съдове. 

Какво значи това? Тези клетки обвиват кръвоносните съдове, които би трябвало да са гладки, с цел кръвта да тече безпрепятствено. Но след ваксинацията тези кръвоносни съдове се сдобиват с въпросните малки шиповидни частици (спайкове).

“Затова е напълно неизбежно да се образуват кръвни съсиреци, тъй като тромбоцитите циркулират около кръвоносните съдове, а предназначението на тромбоцитите е да откриват повредени кръвоносни съдове и да спират кървенето. Следователно когато премине през капиляра, тромбоцитът внезапно удря всички тези шипчета на Ковид и става напълно неизбежно да се образуват съсиреци, които да запушат кръвоносния съд”, обяснява д-р Хоф.

Според него случаите на тромбоза след ваксинация срещу КОВИД-19, за които масмедиите съобщават, че са много малко на брой, включват единствено случаи на образуване на големи съсиреци, които причиняват инсулти и се откриват с компютърна томография, ядрено-магнитен резонанс и др. Но тези съсиреци, за които обяснява д-р Хоф, са твърде микроскопични, за да бъдат установени със скенер. Те могат да бъдат идентифицирани и установени единствено с кръвен тест Д-димер, казва лекарят.

Д-р Хоф е установил с изследване на Д-димер, че при 62% от пациентите му, получили ваксина с иРНК, са се образували точно такива микроскопични кръвни съсиреци

“Тези хора дори нямат представа, че имат подобни микроскопични кръвни съсиреци. Най-тревожното в случая е, че някои части на тялото като мозъка, гръбначния стълб, сърцето и белите дробове не могат да се възстановяват. Когато тези тъкани бъдат повредени от кръвни съсиреци, те са трайно повредени”, заявява лекарят.

По тази причина, казва той, поносимостта към физическите натоварвания при тези пациенти значително е намаляла, което означава, че се задъхват много по-лесно отпреди, защото се получава блокаж на кръвоносните им съдове в белите дробове. От своя страна това налага на сърдечния орган да се натовари значително повече, за да се справи с много по-голямото съпротивление, така че да придвижва кръвта през белите дробове.

Това състояние на високо кръвно налягане в белите дробове се нарича пулмонарна артериална хипертония, тъй като кръвта не може да преминава ефективно. Хората, страдащи от такова заболяване, най-често си отиват от сърдечна недостатъчност в рамките на няколко години.

Какво е заключението

Въз основа на проведените изследвания и получените данни д-р Хоф стига до заключението, че ваксините с информационна РНК, използвани срещу КОВИД-19, причиняват огромни вреди, и предупреждава, че тепърва ще стават явни все повече отрицателни последици от използването на тези препарати. Опасенията са, че по този начин могат да бъдат засегнати органи, които не се регенерират, като за пример се дават белите дробове. 

Това поставя въпроса дали най-новите данни потвърждават думите на специалиста. Ройтерс предава, че от европейския регулатор на лекарствата ЕМА са съобщени три нови заболявания след имунизация с ваксини на Pfizer и Модерна. Сега те се проучват, за да се прецени дали могат да бъдат определени като възможни странични ефекти. Въпросните заболявания са мултиформена еритема (форма на алергична кожна реакция); гломерулонефрит, или бъбречно възпаление; и нефротичен синдром (бъбречно заболяване, характеризиращо се с тежки загуби на протеин в урината). Регулаторът съобщава, че те се проучват от комитета по безопасност на Европейската агенция по лекарствата (EMA).

Какво трябва да знаем за ваксините срещу Ковид 19?

Повече за политическите и обществени процеси относно Ковид ваксините можете да проследите в предаването КОВИД-19 ВАКСИНИТЕ – ПОЛИТИКА, ИКОНОМИКА И ИДЕОЛОГИЯ на Студио Градът.

Богари Медия
Богари Медияhttps://bogari.bg/
Bogari Media - Медията на скритата истина - за нещата каквито са!

Последно качени

Свързани постове