Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Увеличаване на мъртвородените според вътрешноболнични имейли. Причината – ваксините?

За разлика от скритите договори за ваксини, размахани в Европарламента от румънския депутат Кристиан Тереш, тук черните редове скриват самоличността на служител, рискувал работата си, за да изнесе пред медиите какво наблюдават в болниците на САЩ.

Стряскащи черни редове

Имейл, наскоро споделен с медията “Епок таймс”, изпратен до здравния персонал на болнична система във Фресно, Калифорния, съобщава за увеличение на мъртвородените бебета, което според имейла се очаква да продължи.

„През август (2022 г.) имаше 22 починали пациенти, което кореспондира с рекордния брой смъртни случаи през юли 2021 г.. От началото на септември вече има 7 случая, а сме още 8-мо число на месеца, пише притеснено главна медицинска сестра. Тя се надява „тенденцията да не продължи безкрайно“.

Служителката, чрез която изтича имейлът, твърди пред The Epoch Times, че след ваксинационната кампания срещу COVID-19 смъртността на плода (броят мъртвородени деца) в нейната болница, която преди това е била средно 1-2 случая на 3 месеца, рязко се е увеличила!

Болничен имейл за „смърт на пациента“.

Сигнал за изключителна опасност

Д-р Джеймс Торп, акушер-гинеколог от Флорида, който специализира в майчино-феталната медицина, заяви пред The Epoch Times, че съдържанието на имейла е в съответствие със световните данни, които той следи:

„Това е в съответствие с данните от наскоро публикуваното ни проучване, базата данни VAERS, Yellow Card на Обединеното кралство, VigiAccess на Световната здравна организация, EudraVigilance на Европейската агенция по лекарствата, Световния съвет по здравеопазване и дори от собствените вътрешни документи на Pfizer от техните постмаркетингови данни, точка 5.3.6 (pdf), чието публикуване те се опитваха да разсрочат в продължение на 75 години“, каза Торп.

Проучването, в което участва Торп, е установило значително увеличение на 14 сериозни нежелани реакции, включително малформации на плода, сърдечен арест на плода и мъртво раждане за жени, които са приемали ваксина срещу COVID-19, в сравнение с ваксинацията срещу грип.

Проучването призовава за мораториум върху използването на ваксини срещу COVID-19 по време на бременност!

Освен това проучването стъпва върху 1366 рецензирани публикации (pdf) само за 15 месеца, документиращи тежки усложнения и смърт след ваксините срещу COVID-19. „Рецензираните публикации, документиращи тежки нежелани събития след ваксините срещу COVID-19 само за 15 месеца, засенчват всички други подобни доклади от всички други ваксини, приложени на цялата планета Земя през последния век“, каза Торп. 

Торп твърди, че има сериозни косвени доказателства, че Американският съвет по акушерство и гинекология (ABOG), Американският съвет по медицински специалности (ABMS) и Федерацията на щатските медицински съвети (FSMB) „измамно са заговорничили и извършили нарушения на Закона за повлияни от рекет и корумпирани организации (RICO), за да прокарат опасна нетествана експериментална генна терапия по време на бременност, като същевременно поставят неетична, незаконна, неморална и противоконституционна заповед за запушване на устата на всеки лекар и медицинска сестра в Съединените щати.“

ABOG, ABMS и FSMB не са отговорили на искането на The Epoch Times за коментар.

Гинеколозите проговарят

Д-р Кимбърли Бис, акушер-гинеколог в Сейнт Питърсбърг, Флорида, съобщи във видеоизявление, че откакто ваксините срещу COVID-19 са били предоставени, тя е видяла 50% увеличение на спонтанните аборти и безплодието в практиката си. „Има приблизително около 25% увеличение на анормалните цитонамазки, както и злокачествените цервикални заболявания в нашия район“, каза Бис.

Д-р Тери Томас, акушер-гинеколог от Батън Руж, Луизиана, заяви на пресконференция през 2021 г., че е „напълно безопасно бременните жени да получат ваксината във всеки един момент по време на бременността“. По-конкретно тя каза, че ваксините срещу COVID-19 не предизвикват спонтанни аборти. “Епок таймс” се свърза с клиниката за женско здраве “Асошиътс ин уиминс хелт” (Associates in Women’s Health), за да получи изявление от Томас за това, което е видяла по отношение на мъртвородените след въвеждането на ваксините срещу COVID-19 и дали е променила медицинското си мнение, но нито Томас, нито болницата са отговорили.За сметка на това в Богари Медия може да се прочетат много официални свидетелства за все по-притеснителни ефекти върху мъжкото и женското репродуктивно здраве на т.нар. „ваксини“, използващи неизпитана добре генна технология. Да, те са по-евтини, обаче разрушават за пореден път уважението към творческия замисъл в човешкото тяло. Разбутвайки и незачитайки предназначението на органи, клетки и цели системи в човека (като половата), определени среди завършват пошлия си поход, поет от десетилетия в разрушаване на човешката душевност.

Тъмбнейл Подкаст Град на Високо

Подкаст: Град на Високо

Виж повече

Последно качени