Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Публикуваха данните за вредите от ваксините на Пфайзер и Модерна

Тази новина е толкова голяма, че част от медиите погрешно я озаглавиха „изтичане на информация от Пфайзер“. Само че не става дума за изтекла информация, а за информация, която компанията официално предоставя след решението на съдия Марк Питман от 6 януари 2022 г.

Данните от клиничните изпитания напълно противоречат на мантрата „безопасна и ефективна“, повтаряна от правителството и големите фармацевтични компании.

Най-сетне данните на компания Пфайзер „започват“ да са обществено достъпни

В първия набор от документи от 55 000 страници, публикувани на 1 март 2022 г., Центърът за оценка и изследвания на биологични вещества (CBER) на Американската администрация по храните и лекарствата (FDA) за първи път позволява на обществеността да получи достъп до данните от клиничните изпитвания в подкрепа на лиценз за ваксина срещу COVID-19, предадени на Пфайзер на FDA.

Отначало Американската администрация по храните и лекарствата настояваше данните за изпитанията на Пфайзер да бъдат публикувани през следващите 75(!) години, които агенцията твърдеше, че са ѝ необходими поради нейните „ограничени ресурси“, но решението на съдия Питман не подкрепи това искане. (Макар че със същите „ограничени ресурси“ FDA успя предсрочно да разгледа и да пусне инжекционния препарат към населението, без да понесе никаква наказателна отговорност!)

Доклад от 38 страници, включен в документите, съдържа допълнение: „СПИСЪК НА НЕЖЕЛАНИТЕ СЪБИТИЯ ОТ СПЕЦИАЛЕН ИНТЕРЕС“, в който са изброени 1291 различни нежелани събития след ваксинация.

Страничните ефекти на препарата са изписани черно на бяло

Списъкът включва:

Остра бъбречна травма, остър миелит, наличие на антитела срещу спермата, мозъчна стволова емболия, мозъчна стволова тромбоза, сърдечен арест, сърдечна недостатъчност, сърдечна камерна тромбоза, кардиогенен шок, васкулит на централната нервна система, неонатална смърт, дълбока венозна тромбоза, енцефалит на мозъчния ствол, хеморагичен енцефалит, епилепсия на фронталния лоб, пяна в устата, епилептична психоза, лицева парализа, синдром на фетален дистрес, стомашно-чревна амилоидоза, генерализиран тонично-клоничен припадък, енцефалопатия на Хашимото, чернодробна съдова тромбоза, реактивация на херпес зостер, имунно-медииран хепатит, интерстициална белодробна болест, емболия на югуларната вена, ювенилна миоклонична епилепсия, увреждане на черния дроб, ниско тегло при раждане, мултисистемен възпалителен синдром при деца, миокардит, неонатален припадък, панкреатит, пневмония, мъртво раждане, тахикардия, епилепсия на темпоралния лоб, автоимунен тестикулит, тромботичен мозъчен инфаркт, захарен диабет тип 1, неонатална венозна тромбоза, тромбоза на вертебралната артерия … и още 1246 други медицински състояния след ваксинация.

Наглостта препаратите да бъдат инжектирани на деца е извън всяка логика

Това е бомба“, каза президентът на Детската здравна защита (CHD) и главен съветник Мери Холанд. „Поне сега знаем защо FDA и Пфайзер искаха да отложат обнародването на тези данни със 75 години. Тези констатации трябва да сложат незабавен край на ваксините Пфайзер срещу COVID-19. Потенциалът за сериозна вреда е много ясен, а на пострадалите от ваксините е забранено да съдят Пфайзер за щети.

Правителството на САЩ вече е закупило 50 милиона дози от ваксината Пфайзер, предназначена за деца под пет годишна възраст, които да бъдат доставени до 30 април 2022 г., въпреки че FDA все още не е предоставила разрешение за спешна употреба (EUA) за тази възрастова група. Рискът от сериозно нараняване или смърт от ковид за здрави деца е практически нулев и досега ваксината не е ефективна, когато се използва при малки деца.

Според „Гардиън“, Пфайзер е спечелил близо 37 милиарда долара от продажбите от своята Covid-19 ваксина през 2021 г., което я прави един от най-доходоносните продукти в историята, като прогнозира още една година бум на печалбите си през 2022 г. Тук големите надежди се възлагат на хапчето срещу COVID-19 Paxlovid. 

Президентът Байдън рекламира Paxlovid в речта си за състоянието на Съюза в същия ден, когато данните на Пфайзер бяха предоставени на обществеността. „Стартираме инициативата Тест за лечение“, за да могат хората да бъдат тествани в аптеките и ако са положителни, да получават антивирусни хапчета на място без разходи“, каза Байдън по време на речта си.

Зад цифрите стоят човешки животи

От средата на декември 2020 г. до 18 февруари 2022 г. базата данни на правителството на САЩ – Системата за докладване на нежелани събития за ваксини (VAERS) – е получила 1 134 984 съобщения за нежелани събития, включително 24 402 смъртни случая след ваксинация срещу ковид. Само официално признатите в САЩ случаи на миокардит и перикардит са 4021, от които 2475 случая, свързани с Пфайзер, 1364 случая с Модерна и 171 случая с COVID-ваксината на Джонсън и Джонсън. Те включват 643 съобщения за миокардит и перикардит при деца на възраст от 12 до 17 години.

Би било престъпно да изложим кърмачетата и малките деца на този изключително рисков продукт“, каза Мери Холанд. „Данните на VAERS показват катастрофалните въздействия върху здравето, които ваксината оказва върху милиони хора, но въпреки това Пфайзер и други производители на ваксини набират милиарди долари без страх, че може да бъдат държани отговорни за увреждания и смъртни случаи от ваксините си.

Опитът на FDA да потисне тези данни в подкрепа на крайната линия на фармацевтичната индустрия не е ново явление в системата на общественото здраве на тази страна.

Отлагането също е ход

Не е тайна, че големите компании ползват услугите на съветници в областта на масовата човешка психология. Народната енергия на съпротива може да помете дори правителства или да наложи бойкот като срине даден бизнес, но само ако се концентрира върху ясна и краткосрочна цел. Когато нещата „се мотаят“ и общественото внимание се измества към нови и нови кризи – като например военния конфликт в Европа – пускането на хиляди страници в потвърждение на наричаната до днес „конспиративна“ информация ще мине незабелязано!

Както Богари Медия вече писа, самата компания Пфайзер се опита да участва като забавящ фактор, предлагайки сътрудничество на Американската агенция за лекарствата и храните, която трябва да пусне документацията след решението на съда.Същевременно правителствата се правят на „ни лук яли, ни лук мирисали“ и продължават да потвърждават одобрение за ползване на препаратите към все по-малки възрастови групи. Докато човечеството не застане действително в защита на правото си да мисли, като съхранява целостта на своето тяло и психика, всички победи на здравия разум ще бъдат временни.

– РЕКЛАМА –

Последно качени

Свързани постове