Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Расте ли мъжкото безплодие след РНК ваксини

Забелязвате, че в заглавието я няма думата „Ковид”. И правилно забелязвате… За съжаление, тежките ефекти от ваксините срещу Ковид-19 са свързани не толкова със спецификата на самия Ковид, а с начина, по който дресират нашите клетки да произвеждат частици от противниковния вирус, за да изградят антитела срещу своето творение и след това да го нападат. Това води до маса автоимунни реакции, както и до неконтролируемо производство на чужди протеини, разнасящи се (доказано от официалното японско проучване) из цялото тяло.

Причината „Богари Медия” да държи вниманието будно върху новите технологии с информационна РНК е защото те чукат на вратата с претенции не само да останат след края на пандемията, а и да изместят доказаните методи на лечение.

И да, за наш срам и за страх, единственото, което ги възпира да не се разлеят като река в своите оферти, са все още будните законодатели и монополистите на стария тип ваксини. Докога – неизвестно! Защото изгодата на пазара може много бързо да стопи позициите на старите мастодонти. Напомняме за несметните печалби на компаниите Пфайзер и Модерна само за две години. Можем да си представим какъв пай има да се преразпределя на световно ниво, ако гражданите не са достатъчно бдителни.

Мъжкото безплодие след ваксинация

По тази тема малко се говори. Докато преките данни за спонтанни аборти изпълваха статистиките на американската Система за докладване на неблагоприятни въздействия от ваксини (VAERS) и базата данни на военните лекари на САЩ, мъжкото безплодие е нещо по-трудно доказуемо. И все пак научните данни за това не могат да бъдат скрити завинаги.

В публикацията „Pfizer, FDA и CDC скриха доказани вреди от съставките на иРНК ваксината за качеството на мъжката сперма и функцията на тестисите“ на Ейми Кели, програмен директор за War Room/DailyClout Pfizer Documents Analysis Project, както и главен оперативен директор на DailyClout, собствените документи на Pfizer и други медицински изследвания показват:

  1. Пфайзер не е тествала „мъжка репродуктивна токсичност“. Репродуктивната токсичност при мъжете се определя като неблагоприятни ефекти (отрицателни въздействия), свързани със сексуалната функция и фертилитета при възрастен мъж. [2]
  2. Пфайзер също не е тествала за неблагоприятни ефекти от спермата на ваксинирани мъже върху развитието на тяхното потомство. [3]
  3. Съставките на иРНК ваксината пътуват из тялото и се събират в органите, включително в тестисите. [4]
  4. Ваксините с информационна РНК водят до „анти-сперматозоидни антитела“ – т.е. антитела, които третират спермата като „нашественик“ и я увреждат или убиват, а това е известно нежелано събитие, свързано с тази форма на ваксинация. [5]
  5. Ваксините с иРНК причиняват зашеметяващ спад в концентрацията на спермата и общия брой на подвижните вещества. [6]
  6. Като потискаха обсъждането на тази информация, обществените здравни агенции, медицински специалисти и правителства в световен мащаб отричаха и продължават да отказват на мъжете истинско информирано съгласие.

Пробният протокол на Пфайзер изисква мъжете да се въздържат от даряване на сперма и от хетеросексуален контакт с жена с детероден потенциал. Пфайзер подозира, че еякулатът на ваксинирани мъже може да засегне както жените, така и неродените деца, заченати по време на изпитването или след това.

Пфайзер изобщо не изследва ваксината си за токсичност при мъжете

Първоначално Пфайзер не оценява „репродуктивната токсичност“ на своята ваксина при мъжете – т.е. неблагоприятните ефекти върху плодовитостта при възрастни мъже – по време на клиничните изпитвания, тъй като компанията бърза.

Впоследствие Пфайзер използва „нелекувани мъжки“ плъхове за своите проучвания „Репродуктивна токсичност и токсичност за развитие“. Нелекуваните мъжки се чифтосват с женски плъхове, които са били дозирани с BNT162b2, иРНК ваксина на Пфайзер. [7] С други думи, Пфайзер тества ефектите върху плодовитостта върху женски бозайници, дозирани с нейния иРНК продукт, но оставя мъжките без доза. Как учените определят неблагоприятните ефекти на ново лекарство върху мъжката плодовитост, ако дават въпросното лечение само на половината от репродуктивната популация – жените?

Съставките на иРНК ваксината пътуват из цялото тяло и се събират в органите

Американската Агенция по храните и лекарствата (FDA) е получила документ на Пфайзер на 9 ноември 2020 г., повече от месец преди ваксината на компанията да получи разрешение за спешна употреба („EUA”), който показва шокиращи резултати от биоразпределението.

„Биоразпределение“ е метод за проследяване къде пътуват дадени съставки в тялото на експериментално животно или човек. Документът ясно показва, че съдържанието на иРНК ваксината на Пфайзер – включително липидни наночастици – навлиза в кръвния поток, пътува из тялото и се натрупва в органите, включително в тестисите.

Тези експерти, които се кълняха, че съставките на ваксината с информационна РНК не са напуснали мястото на инжектиране, също имаха достъп до статия, публикувана от Националните институти по здравеопазване на САЩ през 2018 г., която ясно показва, че наночастиците – от които липидните наночастици са подтип [8] – могат да преминат в тестисите от кръвта и причиняват мъжки репродуктивни увреждания. Проучването от 2018 г. показа, че наночастиците се натрупват в тестисите, за да увредят качеството и количеството на спермата, както и „подвижността“ на сперматозоидите или способността им да се движат ефективно, което е изискване за зачеване.

Как медицинските лидери и лидерите в общественото здравеопазване останаха толкова непоколебими в позицията си, че иРНК ваксинацията не е повлияла на мъжката плодовитост, дори когато имаха достъп до проучването на Пфайзер за биоразпределение?

За да се оцени напълно как наночастиците увреждат ключови компоненти на здравословното мъжко сексуално развитие и функция, човек трябва да разбере ролите на увредените органи и клетки, всички от решаващо значение за мъжкото сексуално здраве и дори за мъжкото сексуално развитие, споменато по-горе. Четири документа ТУК , ТУК , ТУК , ТУК показват, че:

  1. Липидните наночастици се събират в човешки органи, включително тестисите.
  2. Наночастиците са вредни за нормалната мъжка репродукция
  3. Големите фармацевтични компании и агенциите за обществено здравеопазване съзнателно прикриват вредата върху сексуалното развитие на момчетата и тийнейджърите, както и относно нивата на тестостерон при мъжете във всички възрасти, броя на сперматозоидите при по-възрастните мъже и плодовитостта при мъжете.

Свързано със спермата и предизвикано от иРНК ваксина нежелано събитие, което причинява мъжко безплодие

В края на февруари 2021 г. сп. “Инвитра” (inviTRA), сертифицирано медицинско издание, създадено от лекари и експерти по фертилитета, публикува изследване, според което: „Наличието на антиспермални антитела в еякулата е имунна причина за мъжко безплодие. Прилепването на антитела към сперматозоидите засяга тяхната подвижност, правейки пътуването на сперматозоидите до яйцеклетката много трудно или дори невъзможно”. [5b]

След това в продължение на почти година FDA, агенциите за обществено здравеопазване и медицинските организации пренебрегват тази „причина за мъжко безплодие“, съдържаща се в документите на Pfizer, които са им изпратени. Тогава FDA излъга и на мъжете беше отказано информирано съгласие.

Американското дружество за репродуктивна медицина (ASRM), Дружеството за мъжка репродукция и урология (SMRU) и Дружеството за изследване на мъжката репродукция (SSMR) – все дружества по репродуктивните въпроси – заявиха в унисон през 2021 г., че няма данни за въздействието върху плодовитостта и че мъжете, „желаещи плодовитост“, трябва да приемат инжекцията, за чието въздействие върху плодовитостта не е известно.

Дори в Китай се загрижиха за плодовитостта

Натискът за премахване на опасенията за раждаемостта продължи през 2021 г. В края на 2021г. китайско проучване публикува истини, които предишни западни проучвания отказаха да признаят. Проучването потвърди опасенията относно ваксината, свързани с плодовитостта:

„Въпреки че няколко дружества по репродуктивността обявиха, че иРНК ваксините срещу Covid-19 е малко вероятно да повлияят на плодовитостта, не може да се отрече, че настоящите доказателства са много ограничени, което е една от причините за колебанието относно ваксините /…/ като се има предвид потенциалното увреждане на репродуктивната система от тежкия остър респираторен синдром коронавирус 2 (SARS-CoV-2), някои хора подозират, че ваксината, която имитира вируса (иРНК ваксина), може също да повлияе на плодовитостта чрез същия механизъм. Вярно е, че данните за иРНК ваксините срещу Ковид-19 са непълни в сравнение с традиционните ваксини въз основа на дългосрочни проучвания с големи проби.”- Фей Чен и др. „ Ефекти на Covid-19 и иРНК ваксини върху човешката плодовитост “, Човешка репродукция (Оксфорд, Англия), Oxford University Press, 27 декември 2021 г.

Научните публикации пробиват завесата на мълчанието

На 22 юни 2022 г. “Андролъджи” (Andrology) публикува проучване [6], което дори не включва ефектите от допълнителни бустерни инжекции, където се вижда зашеметяващ спад в мъжката плодовитост, със среден спад от 22,1% в цялата проучвателна група спрямо първоначалната само инжекция.

Въпреки тези тревожни резултати публикуваното проучване насърчава ваксинирането. Може да се предположи, че съответно на новите тенденции, силно напомнящи някогашната партийна линия при соца, научни публикации, които нямат задължителния абзац, възхваляващ ваксините, все по-трудно ще бъдат публикувани.

Последно качени