Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Дискриминацията срещу неваксинираните и новият болшевизъм

В цяла Европа се наблюдават протести срещу задължителната ваксинация срещу Ковид-19 и ваксинационните паспорти. Дискриминирани ли са неваксинираните и оформя ли се нова форма на болшевизъм?

Ваксинационният паспорт. Застрашени ли са правата на отделния индивид

В някои американски щати като Ню Йорк, както и в Австралия, Франция, Италия и Гърция граждани, в това число и представители на лекарското общество, се изправят срещу дискриминационните ваксинационни мерки на правителствата изразяващи се в лишаване от права като тези на труд, придвижване, достъп до определени услуги и др. Вече в някои страни се налага т.нар. ваксинационен паспорт. Проправя ли се път към въвеждането на задължителна ваксинация

Настройването на ваксинирани срещу неваксинирани

Разделението в обществото по темата за изхода от пандемията се засилва. А дали ваксините срещу Ковид-19 са решение на тази криза, е въпрос подлежащ на дълбоко съмнение. Причината за това са новите данни относно ефективността на препарата и неговите зловредни ефекти върху човешкото здраве. За високото обществено напрежение допринасят и медиите, които заглушават научния дебат относно иРНК ваксините и настройват двата лагера на ваксинирани и неваксинирани един срещу друг.Както марксистите са спасявали човечеството от “опиума на религиите” чрез забрана на вероизповедания, днес чрез проваксинационната кампания срещу Ковид-19 отново се цели „спасяването“ на “невежите”, които трябва безусловно да се доверят и подчинят на системата.

Изгледайте целия епизод на предаването “Студио Градът” – Ковид-19 ваксините – политика, икономика и идеология.

Студио Градът
Студио Градътhttp://thecityfoundation.org/
Ние сме отворени за участие и подпомагане във всеки проект, който издига и утвърждава свещеното в човека и обществото като основа на вечната цивилизация. Приемаме всичко, което е полезно за всички и отдаваме своя принос на добротворство и миротворство в Името на Живота като вечна и непреходна ценност, чиято стойност е неподвластна на времето и промяната, и познанието на Неговата същност е най-достойна цел.

Последно качени