Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Маргинализацията на неваксинираните срещу Ковид-19

С популяризирането на новите иРНК препарати срещу Ковид-19 се засилва и натискът върху обществото да бъдат приети безусловно становищата в полза на ваксинацията. Маргинализират ли се хората отстояващи позиция различна от общоприетата относно ваксините?

”Правотата” на ваксинираните срещу Ковид-19

Покрай пандемията все повече наблюдаваме разделение в обществото. Но именно то ще бъде лакмус за това кой какъв е. Много хора ще се приспособят към „новото нормално“, ще се подчинят на наложените правила, за да запазят работата си и да живеят живот, регулиран от псевдорелигията на науката, медийните внушения и общата маса.

На фона на продължаващите опасения за ефективността на ваксините и тяхното влияние върху имунната система е интересен феномен нежеланието на поставилите си ваксина против Ковид-19 да бъдат коригирани. В момента, в който човек се ваксинира, той започва да изпитва нужда да се самоубеди в правотата на решението си. Само така би избегнал страха, че може би е сгрешил. Така мнозинството хора, които са манипулирани при правенето на своя избор, попадат в капана на своята себеправедност. 

Изкуствените кризи и социалният инженеринг

Основен катализатор на промени в обществото е кризата. В историята има много примери за кризи, които водят до промяна в начина на мислене и живот на глобално ниво. Но добрите промени са в следствие на преодоляването на естествени кризи. Създават ли се обаче изкуствени такива?

Когато едно общество е дестабилизирано и разделено, то е много по-лесно регулирано. Затова и социалният инженеринг на масмедиите играе толкова важна роля в постоянно нарастващото напрежение около коронавируса.

За да се наложат радикални промени, е нужно да се посочи глобален враг, който да ги изисква. По този начин с тоталитарен привкус се остракират цели групи хора, развили критично мислене, които не са се подвели по духа на тълпата. Защо толкова лесно всички, които имат различно убеждение относно ваксините, са определяни като назадничави, опасни конспиратори и фанатици?

Изгледайте целия епизод на предаването “Студио Градът” – Ковид-19 ваксините – политика, икономика и идеология.

Студио Градът
Студио Градътhttp://thecityfoundation.org/
Ние сме отворени за участие и подпомагане във всеки проект, който издига и утвърждава свещеното в човека и обществото като основа на вечната цивилизация. Приемаме всичко, което е полезно за всички и отдаваме своя принос на добротворство и миротворство в Името на Живота като вечна и непреходна ценност, чиято стойност е неподвластна на времето и промяната, и познанието на Неговата същност е най-достойна цел.

Последно качени