Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Административният съд на Сицилия: Задължителното ваксиниране е противоконституционно

Сицилианският административен съд заяви, че експерименталните лечения с иРНК, „предназначени да защитят обществото от Ковид-19“, са показали, че причиняват сериозни или фатални неблагоприятни ефекти (за това Богари Медия нееднократно писа, позовавайки се на авторитетни учени и изследвания). Съдът обяснява, че дори ако такива смъртни случаи са редки, една смърт е достатъчна, за да направи тази наредба противоконституционна. Сицилия предава решението на Конституционния съд, който сега ще трябва да се произнесе по въпроса.

Изключително важна е мотивацията на юристите, че един човешки живот или няколко човешки живота не са „пренебрежима цифра неизбежни жертви“. Както се видя по време на пандемията, животите на множество млади хора и деца бяха неоснователно изложени на смъртна опасност, като реално загиналите от ваксина се възприемат като нелепи жертви на неприятелска бомбардировка. За съжаление, доста правителства „бомбардираха“ собствените си граждани, водени от алчност и от подмолни интереси.

Какво се случва в Сицилия?

Съдът там се произнася относно противоконституционността на наложената в конкретен случай задължителна ваксинация на медицинския персонал, но пояснителните положения засягат задължителната ваксинация в нейната цялост.

Гледайте видеорепортаж на италианския адвокат Марко Мори относно революционното решение.

Какви са фактите според съда?

Според Административния съд на Сицилия задължителната ваксинация е противоконституционна. Неговото решение от 53 страници със сигурност ще окаже натиск върху Конституционния съд. Последният няма да може да запази задължителната ваксинация и позициите на правителството, освен ако не вземе политизирано решение.

Много интересна част от мотивите на съда са данните от Eudravigilance, която е базата данни за фармакологична бдителност на Европейския съюз. В решението на съда се казва:

Данните, събрани от европейската база данни, показват, че до края на януари 2022 г. 570 милиона дози Pfizer са били приложени в рамките на ЕС. Във връзка с тях са съобщени 582 000 случая на нежелани реакции, 7 000 от които са с фатален изход“.

Това е за Pfizer. Що се отнася до AstraZeneca, „сред 69 милиона приложени дози са докладвани 244 000 случая на нежелани реакции, 1 447 от които са с фатален изход“.

След това се споменава и Moderna: 139 милиона дози, 150 000 нежелани реакции, 834 от които са с фатален изход.

След това Янсен: 19 милиона дози, 40 766 съобщени случая, 279 от които са били фатални.

„Повечето от гореспоменатите странични ефекти несъмнено са леки. Но сред тези ефекти има и сериозни патологии, които в някои случаи е вероятно да компрометират необратимо здравето на ваксинирания пациент“ и точно това е въпросът. Говорим за причиняване на инвалидност или в най-нещастните случаи смърт. Следователно е съмнително дали подобни медицински продукти, чиито данни за нежеланите реакции са събрани, отговарят на гореспоменатото конституционно изискване.

И тогава съдът в Сицилия написа няколко знаменателни изречения. Наблюдателите се чудят какво ще отговори председателят на Конституционния съд Джулиано Амато на тези редове, тъй като е политизирана личност и застъпва позицията на правителството.

Стъпва се върху критерий на Конституционния съд

Критерият, определен от самия Конституционния съд за прилагане на задължително медицинско лечение, не включва количествена оценка. 

„Така че законността на задължителната ваксинация трябва да бъде изключена, ако тя използва продукти, чиито ефекти върху здравето на ваксинираните пациенти надхвърлят прага на нормална поносимост. Което не може да включва риска от сериозни или фатални неблагоприятни ефекти, дори ако те са малка част по отношение на ваксинираното население“.

В позицията на съда се изтъква, че дори случаите на сериозни неблагоприятни ефекти да са малко (ако изобщо приемем официалните данни за достоверни), „един фатален ефект е достатъчен, за да направи това недопустимо“.

И дори в случай, че приемем риска от фатални неблагоприятни ефекти, макар и редки, този критерий би имал чувствителни етични последици. Кой ще определи процента на граждани, които са за изхвърляне?“

„Решението на съда в Сицилия е безспорно. Обратната гледна точка води до нацизъм. Ако Конституционният съд се произнесе срещу това решение, това означава, че неговите членове са слуги на политиката. Че те са политици, а не юристи. Един юрист не може да не стигне до същия извод като съдиите на Сицилия. Ако членовете на Конституционния съд се произнесат по различен начин, това означава, че не са невежи, разбира се, но със сигурност са изключително пристрастни и политизирани“

Така счита адвокат Марко Мори. Той застъпва позицията, че трябва да бъдат оспорени задълженията на италианските граждани да се ваксинират и да декларират ваксинационния си статус.

Дали италианците са примирени с ваксинацията

Решението на сицилианския административен съд подсказва, че не са. Многохилядните протести в Италия, Европа и целия свят, достигнали своята кулминация с похода на канадските шофьори, всъщност бяха затъмнявани и заглушавани от медиите. Които пък медии искаха да ги отразят, на свой ред бяха „остракирани“ – наказвани, спирани, като към момента на много места се работи по промяна на законодателството, за да бъде това заглушаване трайно.

Затова е важно информацията за истинското положение на нещата и натиска над свободния избор по всякакъв начин да достига до хората. Лъжата стига до обществото първа, носена на крилете на измамата и страха. Истината обаче приближава с неумолимата си тежест.

Вече има немалко прецеденти на сериозен отпор от граждани, граждански обединения и съвестни представители на властта в различни по своя ранг институции. Стана ясно, че в световен план тече невиждана подмяна на традиционния ред, заличаване на националната идентичност и ценности, както и разрушителна агресия към природата на самите човеци. Наглостта да бъдат използвани в световен план компрометирани още при изпитанията си иРНК препарати вече събуди възмущението и съпротивата на мнозина.

– РЕКЛАМА –

Последно качени

Свързани постове