Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Заглушава се гласът на учените против масовата ваксинация

Вероятно мнозина българи се учудват защо в медиите няма видими мнения и дебати за страничните ефекти и увреждания след масовата ваксинация срещу Covid-19, след като има не един случай на сериозно пострадали след ваксина и на внезапно починали без видима здравословна причина. Истината е, че информация има, но е силно цензурирана от определени интереси, свързани с налагането на политика на задължителната ваксинация.

Въпреки това, все повече учени и бдителни лекари продължават да публикуват резултатите от своите изследвания, които сериозно застрашават общия тон на упование в понастоящем наличните ваксини, спъвайки стремежа за въвеждане на задължителна ваксинация.

Лекар изследва кръвосъсирването на пациентите си след ваксинация и установява странна закономерност 

Когато отчита, че много от пациентите му след ваксинация се оплакват от сходни симптоми, а няколко от тях получават трайни увреждания, спешният медик д-р Чарлс Хофе от Канада започва да изследва d-Dimer на своите ваксинирани пациенти. При 62% от тях той открива пресни кръвни микросъсиреци. Според него, това е резултат на милиардите молекули, съдържащи се в една доза иРНК ваксина, които задават на клетките на кръвоносната ни система да произведат шип-протеини (спайк) като тези на вируса на Sars-Cov-2 и да ги излъчат навън, за разпознаване от имунната ни система. 

Но противно на очакванията, тези молекули не остават в делтоидния мускул на ръката, а 75% от тях потеглят чрез кръвоносната система по цялото тяло, достигайки до сърцето, черния дроб, яйчниците и дори до кърмата. Съответно това производство на шип-протеини започва директно в кръвоносната система, стеснява съдовете и вместо гладки, ги прави “бодливи”. Тромбоцитите допълнително атакуват тези нередности по трасето, струпват се около шиповете и създават микро тромби, неоткриваеми с обичайните уреди, освен с теста d-Dimer. Уви, във всяка една поразена област като сърдечната, белодробната, мозъчната, или гръбначно-мозъчната ни системи, неприятните ефекти са трайни. Не са редки и проблемите със зрението, причинени от увредени капилярни мрежи. 

Когато много от съдовете към белите дробове се блокират, сърцето увеличава работата си и причинява белодробна артериална хипертония. Ужасяващото е, че хората с такава хипертония обикновно умират до три години от сърдечна недостатъчност. Имайки налице тези резултати, дори ако те са в сферата на научния дебат, е безотговорно да се настоява за масова ваксинация, още повече на деца и на млади хора. 

Най-честите “реакции след ваксина” са свързани със задъхване, сърдечна недостатъчност и неврологични проблеми. За съжаление, уврежданията в този тип тъкани не подлежат на възстановяване. Това не се коментира пред обществото. 

На фона на тези изследвания, напълно потвърдени и от немския микробиолог Сухарит Бхакди, е доста притеснителен и фактът, че британската здравно-осигурителна служба (NHS) прави търгове на стойност 3 милиарда долара за доставка на пет пъти повече антикоагуланти спрямо нормите за година. 

Редовият канадски медик плаща висока цена за истината

След като през април 2021 г. пише отворено писмо относно своите изследвания до доктор Бони Хенри, д-р Хофе привлича върху себе си общественото вниманиe, но и омразата на привържениците на задължителната ваксинация. Той не може да понесе да вижда страданията на напълно здрави досега пациенти, след като са били инжектирани с препарати срещу Ковид 19, затова публично говори по медиите заедно с други канадски медици. Особено чести са уврежданията сред местното население /First Nation/.

През май 2021 г. Колежът на лекарите и хирурзите на Канада и Здравният орган на първите нации, предупреждават правещите собствени изследвания медици, че ще претърпят наказания, ако не следват официалните насоки и препоръки относно ваксинацията. В резултат, д-р Хофе е лишен от правото да практикува в Спешния център на град Литън, като остава частната му практика. Всичко това е заради стремежа към задължителна ваксинация.

През юни 2021 г. горски пожари със съмнителен произход (заснети са отделни кадри на движещ се огън из района часове преди пожара) унищожават 90% от град Литън, както и частния кабинет на доктор Хофе. Градът е евакуиран, пациентската му мрежа е разпръсната и възможността да продължи проследяване на d-Dimer сред ваксинираните му пациенти е отнета. Докторът спасява само лаптопа с информацията си, но и до днес не спира да сътрудничи с други лекари по проблема. 

Цензурата не пощадява и известните лекари

И ако засегнатият по-горе беше „обикновен провинциален лекар“, показателно е, че професионалната мрежа за работа LinkedIn изтри профила и цялата професионална история дори на д-р Робърт Малоун, изобретателят на мРНК технологията. Доктор Малоун е възмутен, защото е прекратена закупена от него услуга, което не е същото като да се изтрие безплатен профил във Facebook или Twitter.

В последно време ученият предупреждава да не се бърза с ваксинирането на подрастващите, предвид многото доклади, свързващи ваксината със сърдечни възпаления при млади хора.

Министерство на Истината… по Оруел

Не е за вярване, но определени власти стигнаха дотам да изтрият д-р Робърт Малоун от дигиталните исторически книги, позовавайки се на неговите публични изяви, описващи опасности в разработваната от самия него генна технология. 

YouTube също неотдавна изтри видео, на което в подкаст учени заедно с д-р Малоун обсъждат своите опасения относно ваксините срещу Ковид 19. Защо се случва това? Очевидно има тенденция да се наложи задължителната ваксинация въпреки данните за рисковете. 

Шок от биоразпределението на ваксините и тяхната токсичност

Канадският имунолог и изследовател на ваксини д-р Байрам Бридъл е получил достъп до изследването на Pfizer за биоразпределение от японската регулаторна агенция. Отпуснати са му 230 000 долара правителствена субсидия за изследване и развитие на ваксината срещу Ковид 19, но лекарят не се поколебава да оповести неочакваните и плашещи резултати от своите проучвания.

В интервю с журналистката Алекс Пиърсън д-р Бридъл разкрива истини, поради които видеото незабавно е цензурирано от Google. Една от тях е, че спайк-протеинът, считан досега за чудесен целеви антиген, всъщност е токсин и патогенен протеин. Лекарят, подкрепян от изследователи като проф. д-р Стефани Сенеф и проф. д-р Джуди Миковиц, твърди, че освен сърдечно-съдови увреди, този токсин, разпръскващ се съгласно данните за биоразпределение по всички телесни органи, води и до безплодие. 

Както е известно, много тежки и нелечими болести като Паркинсон и Алцхаймер се свързват с погрешно прегънати протеини, наричани “приони”, които предават своя дефект на здравите протеини наоколо. Проследявайки източника на подобни увреждания, учените са достигали до далака на пациентите с Паркинсон. Притеснително е, че именно далакът е един от органите, където се натрупват най-много произведени от ваксинацията спайк-протеини. Така че прионното им поведение в бъдеще е напълно възможно. 

Според изследванията на д-р Бридъл спайкпротеините остават да циркулират неразградени в тялото на човека в продължение на 29 дни. Имунизираните срещу Ковид 19 не могат да бъдат кръводарители. Но майките също трябва да знаят, че предават спайкпротеини на своите крехки бебета чрез кърмата, което е много различно от предаването на антитела. Възможните увреди в организма на бебето от спайкпротеините не се коментират.

Според изследванията на д-р Миковиц, спайкпротеинът, синтезиран от ваксината, е далеч по-опасен от спайкпротеина на самия вирус. Индуцираният от ваксината спайкпротеин остава отворен и прикрепен към АСЕ2 рецептора, като с това деактивира митохондриалната сигнализация и причинява множество сърдечни, белодробни и имунни увреждания. Също така синтезираният спайкпротеин е обогатен допълнително с гуанини и цитозини, конфигуриран така, като че има човешка, вирусна и бактериална природа в едно. 

По проблема с увредата на митохондриите коментират немалко учени, сред които д-р Панкадж Прасън и българският автор на учебници по медицина, лекар на годината за 2012 д-р Кехайов. Въздействието на вируса върху митохондриите помага да се обясни защо Ковид 19 е толкова по-смъртоносен за възрастните хора, затлъстелите, хипертониците, диабетиците и сърдечно болните. Утежнява се локалното възпаление, възможна е ендотелна дисфункция, което е особено опасно за онкоболните, увеличава се вероятността от цитокинова буря и тромбози.

Учените вече се обединяват, за да се чуе гласът им

Още през май 2021 г. петдесет и седем високоуважавани учени, лекари и експерти пишат отворено писмо до всички световни правителства, в което излагат подробни медицински доказателства. Притесняват ги изключително ограничените данни за безопасността и ефикасността на ваксините срещу Ковид 19 при възрастните хора, въпреки което кампаниите за масова ваксинация са насочени именно към тях от самото начало. Също така, повечето изпитвания изключват бременни и кърмещи доброволци, както и тези с хронични и сериозни състояния като туберкулоза, хепатит С, автоимунни заболявания, коагулопатии, рак, и имунна супресия, въпреки че и на тях ваксините сега се предлагат под предпоставката за безопасност.

Липсва научна обосновка за подлагане на здрави деца на експериментални ваксини, като се има предвид, че центровете за контрол и профилактика на заболяванията изчисляват, че децата имат 99,997% процент на преживяемост, ако са заразени с Ковид 19.

Не е известно и какви са законните права на пациентите, ако са увредени от ваксина срещу Ковид 19? Ако исковете трябва да бъдат уредени с публични средства, дали обществеността е била осведомена, че производителите на ваксини са получили имунитет, а отговорността да компенсират вредите от ваксината е била прехвърлена на данъкоплатците? Дали въпреки това ще въведат задължителна ваксинация? Ще доведе ли това до световна здравна криза за идните поколения?

Какво трябва да знаем за ваксините срещу Ковид 19?

Повече за политическите и обществени процеси относно Ковид ваксините можете да проследите в предаването КОВИД-19 ВАКСИНИТЕ – ПОЛИТИКА, ИКОНОМИКА И ИДЕОЛОГИЯ на Студио Градът.

Богари Медия
Богари Медияhttps://bogari.bg/
Bogari Media - Медията на скритата истина - за нещата каквито са!
– РЕКЛАМА –

Последно качени

Свързани постове