Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Масова смърт след началото на ваксинацията разкри националната английска статистика

Службата за национална статистика (ONS) в Англия разкри, че общо 69 466 души са починали в рамките на 28 дни, а 178 874 души са починали в рамките на 60 дни след инжектирането им с ваксината срещу коронавирус (COVID-19) между януари 2021 г. и март 2022 г.

ONS публикува данните за смъртните случаи по статус на ваксинация на 16 май 2022 г. Докладът включва диаграма, озаглавена „Брой смъртни случаи в рамките на 28 дни от ваксинацията на COVID-19 в Англия“.

Стряскащите резултати

В рамките на 28 дни след ваксинацията си от коронавирус са починали 7953 души, а общо 61 513 души са починали „от други причини“. В рамките на 60 дни след ваксинацията си от коронавирус са починали общо 14 049 души, а общо 164 825 души са починали „от други причини“.

Данните са издадени след десетки запитвания по Закона за свобода на информацията, направени в различни правителствени институции, които искат да знаят броя на загиналите след получаване на инжекциите!

Освен това в доклада на Агенцията за наблюдение на ваксините на Агенцията за здравна сигурност на САЩ се посочва, че 92 процента от всички смъртни случаи в Англия, свързани с пандемията, за месец март 2022 г. са сред ваксинираното население.

Правителствата манипулират данни за засилване на ковид пандемията

Д-р Норман Фентън, професор по управление на информацията за риска в Лондонския университет Куин Мери, критикува правителствата по целия свят за манипулирането на пандемичните данни на COVID-19.

От самото начало стана ясно, че повечето от данните, които правителствата изложиха – не само правителството на Обединеното кралство, но и повечето правителства по света – бяха някак подвеждащи, защото се основаваха на много лесно манипулирани статистически данни“, каза Фентън пред домакина Робърт Ф. Кенеди младши.

През цялата пандемия Фентън внимателно изследва и критикува как длъжностните лица използват статистическите данни, за да вземат решения за блокирания, тестване и ваксини. Той посочи, че е имало натиск да се направят прибързани заключения, които са били основани на свръх-опростени данни за броя на случаите и смъртните случаи. 

Съответно данните много често са използвани от властите, за да се преувеличи мащабът на кризата.

Екипът на Фентън публикува някои от първите изследвания, предоставящи по-точни оценки за процента на инфекция спрямо процента на смъртност в сравнение с официалните оценки, за които той каза, че се основават на неизрядни данни. Изследванията показват, че вирусът е по-широко разпространен, отколкото предполагаха хората, но никъде не е бил толкова опасен, колкото се твърдеше.

Манипулациите чрез PCR-тестове

По-нататък в интервюто той разгледа и някои опасения относно дефектните тестове за полимеразна верижна реакция (PCR).

Първоначално ни накараха да повярваме, че PCR-тестът е точен диагностичен тест. Но по-късно, разбира се, открихме, че това не е истина. И въздействието от това беше катастрофално“, каза той.

Използването на PCR-тестове също е заблуда, тъй като тестовете никога не са били предназначени да функционират като диагностичен инструмент за заболяването (мнозина от нас вече са преживели битката да приемат в болница техни очевидно задушаващи се близки с „отрицателен PCR“, както и са били свидетели, колко пъти хора с „положителен PCR“ не развиват симптоми).

Кенеди се съгласи, казвайки, че мащабът на пандемията е изключително и измамно подсилен от злоупотребата с PCR-тестовете. Той добави, че информацията относно смъртните случаи след ваксинацията също е била манипулирана като част от официалната теза, че ваксината е единственият начин да се предпазят хората да не се разболеят сериозно и да умрат.

Данните, коригирани така, че да вземат предвид неправилното класифициране, показват връх на смъртността скоро след ваксинацията. „Сега, разбира се, би могло това да са все хора с компрометирана имунна система или ваксинацията да е ускорила смъртта на хора, които така или иначе са били на път да умрат“, казва Кенеди. И все пак, остава фактът, че стотици хиляди, ако не милиони, са умрели малко след като са се инжектирали с ваксината COVID-19.

Кому бе нужно това?

Както в Богари Медия неведнъж сме отбелязвали, пандемията предостави на много световни кръгове немислимо количество власт. Власт, която бе насочена в различни посоки – да забранява пътувания, търговия, свобода на информацията, да посяга на банкови сметки на неудобни лица и тотално да опитва да подмени разбиранията ни за ценности и човешки права. 

Щом правото да лекуваш тялото си с опасен и неизследван препарат може да бъде успешно прегазено без народни революции или въстания, защо властите да не побързат да въведат и „аборта като основно човешко право“, както и направиха по време на пандемията? 

Евтаназията също започва да разширява пределите на своето приложение, като взема опасни стойности – от разрешение от близките да се прекрати животът на психично болен техен близък, до право да се прекрати по медицински път животът на хора, които „не виждат смисъл да живеят“ поради бедност, стрес и депресия…

Явно те не са нужни никому, нека държавата да ги отърве от тази им чувствителност. Така може би ще оцелеят най-дебилните и дебелокожи индивиди, за които „хлябът, кюфтето и зрелищата“ ще бъдат достатъчно за съществуването им? А и да не забравяме, че има тенденция инакомислещите да бъдат обявявани за психично болни! Тогава до евтаназията (новият вид „екзекуции“ може би?) разстоянието е само една крачка.

Как може да се спре процесът?

Учудващо, но това е възможно. Настоящата диктатура пълзи в сенките и обикновено се прикрива като „народна воля”. В случаите, когато някой се осмели да надигне глас, да заведе процес, да посее съмнение в непогрешимостта и добродетелите на т.нар. „държава“, заместила за мнозина и семейството, и Бога, се забелязва отдръпване и отлагане на драстичните намерения. Много пъти промените и извращенията се предлагат впоследствие по друг начин, маскирани като друг тип законодателство. 

Настоящата лъжа пълзи и през състраданието. От борба с хомофобията и насилието срещу „различните“ се стигна до немислимо насилие над фирми, компании и институции да назначават некомпетентни личности със съответната крещяща външност. Достатъчно е да си спомним за превъплъщенията на певеца Азис, за да разберем, че интересчийството може да породи имитация на всевъзможни полове и сексуалности. „Не е луд, който яде баницата, а който му я дава“, е казал правилно народът.

Натискът към децата също е огромен. Децата са бъдещето. Ако един мозък е планирал всичко, което се изсипва върху децата по света, той не е здрав. Отделянето им от ролевия модел на майка-баща, отричането на самите названия за пол, майка и баща вече подготвят едни сериозни психични отклонения. Законодателства, които не предлагат на родителя правото да предаде на децата си корени, родова история, разбиране за живота, също убиват устойчивостта на младата личност. А ако някой все пак премине тия две изпитания, следва агресивната пропаганда за климатичните промени и укорът относно въглеродните емисии на бъдещите деца… вследствие на което някои младежи отказват да създадат поколение. 

Медицинската „грижа“към децата пък явно е насочена към усилени генни ваксинации и манипулации, като спадащата и без това раждаемост можело да бъде подкрепена от изкуствени утроби например. 

Плановете на болния мозък (или мозъци) очевидно ни водят към извращения, които ще генерират краткосрочна печалба. Но човеците, ориентирани към дългосрочно бъдеще, имат силата чрез обединение около Истината и Доброто на всяко ниво да удържат фронта и в тази невидима битка.

– РЕКЛАМА –

Последно качени

Свързани постове