Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Рисковете и конспирацията около Ковид-19 ваксините

Поради механизма, по който новите иРНК ваксини работят, в тях се крият определени рискове и опасни последици. Масмедиите не говорят за тях, а умело заглушават всяка информация, която може да компрометира лансираната досега представа за ваксините срещу Ковид-19. 

Рисковете от ваксинацията срещу Ковид-19

За едни от тези рискове говори представителят на Американския национален институт д-р Робърт Малоун, който е един от учените, развили технологията на генния трансфер. Той обяснява именно за риска от развиване на автоимунно заболяване след ваксинация.

За разлика от естественото преболедуване, при което клетката си изгражда памет за бъдещи сблъсъци с вируса, тук човешката система губи свойството да произвежда естествено антитела и след определен период човек става уязвим към всякакви инфекции. Това представлява сериозна заплаха за имунната система и е предпоставка за увреждането ѝ.

Има ли конспирация около коронавируса

В действителност има поводи за притеснение относно произхода на вируса, както и ефективността на препаратите срещу него. Крайните конспиративни теории за вкарване на чипове в тялото чрез ваксина често се осмиват в общественото пространство, но заедно с това обаче лесно се заглушават реалните проблеми и опасности от ваксините. Цели се човешкият организъм да изгради зависимост към външни фактори, влияещи върху здравето му, така че все повече да се притъпяват естествено заложените процеси. Отваря ли се врата към налагането на едни трансхуманистични идеи в обществото?

Изгледайте целия епизод на предаването “Студио Градът” – Ковид-19 ваксините – политика, икономика и идеология.

Студио Градът
Студио Градътhttp://thecityfoundation.org/
Ние сме отворени за участие и подпомагане във всеки проект, който издига и утвърждава свещеното в човека и обществото като основа на вечната цивилизация. Приемаме всичко, което е полезно за всички и отдаваме своя принос на добротворство и миротворство в Името на Живота като вечна и непреходна ценност, чиято стойност е неподвластна на времето и промяната, и познанието на Неговата същност е най-достойна цел.

Последно качени