Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Кардиолози се произнесоха против генната ваксинация

Някои хора много държат да се чуе думата на науката. „Науката каквото каже!“ Не е лошо да се чете за реални научни изследвания. Страшното е, че в последните пандемични години научният дебат бе напълно заглушен и дори сега реалните плачевни резултати не се коментират. „Поради мижав интерес“ заради войната или зелената сделка? А може би и по други причини.

Връзката между ваксинация и сърдечни арести

Британският кардиолог д-р Асийм Малхотра е един от най-известните лекари във Великобритания. През 2016 г. той беше посочен в списъка на Sunday Times Debrett като един от най-влиятелните хора в науката и медицината в Обединеното кралство в списък, който включваше професор Стивън Хокинг! Общият алтметричен резултат (мярка за въздействие и обхват) на публикациите му в медицински списания от 2013 г. насам е над 10 000, което ги прави едни от най-високите в света за клиничен лекар през този период.

В първите дни на пускането на ваксината срещу COVID-19 във Великобритания, той се застъпва за масовата ваксинация. Ала след ваксинация, през юли 2021 г., внезапно умира баща му. Лекарят знае, че здравето на баща му е било перфектно. Той прави аутопсия и казва  в интервю :

„Неговото следсмъртно състояние наистина ме шокира. Имаше две тежки запушвания в коронарните му артерии, за което нямаше никаква логика спрямо всичко, което знаех като кардиолог, и като човек запознат отблизо с начина на живот на баща ми и неговото здраве. Малко след това започнаха да се появяват данни, които предполагаха възможна връзка между иРНК ваксината и повишения риск от сърдечни удари, заради механизъм на увеличаване на възпалението около коронарните артерии. 

На всичкото отгоре с мен се свърза подател на сигнали в много престижен университет в Обединеното кралство, който самият е кардиолог. Той ми обясни, че има подобно изследване в неговия отдел, но е взето решение да не се докладва за резултатите „нагоре“, защото изследователите се притеснявали да не загубят финансиране от фармацевтичната индустрия

Нещата обаче не спират дотук. Започнах да преглеждам данни в Обединеното кралство, за да видя, дали е имало увеличение на спиранията на сърцето. Баща ми претърпя сърдечен арест и внезапна сърдечна смърт у дома. Имаше ли някаква промяна в Обединеното кралство след пускането на ваксината? И отново тези открития бяха много ясни. Имаше допълнителни 14 000 сърдечни ареста извън болница през 2021 г. спрямо 2020 г.“

Колкото повече д-р Малхотра се вглежда в това, толкова повече изпитва същото безпокойство относно безопасността на иРНК ваксините, което д-р Питър Маккълоу изпитва от пролетта на 2021 г. Тревожната честота на внезапни, неочаквани смъртни случаи през втората половина на 2021 г. и първите осем месеца на 2022 г., особено сред младите и здрави хора, засилват сериозната му загриженост и подозрение.

През септември 2022 г., след задълбочено проучване на нарастващия обем данни, той стигна до следното заключение:

Ваксината Covid mRNA вероятно е изиграла значителна роля или е била основна причина за неочаквани сърдечни арести, инфаркти, инсулти, сърдечни аритмии и сърдечна недостатъчност от 2021 г. до доказване на противното.“

Това заключение, включително точната му словесна формулировка, е идентично със заключението, направено от д-р Питър Маккълоу. Въпреки че двамата лекари в крайна сметка се свързват един с друг, за да сравнят бележките си, те стигат до заключенията си въз основа на свои собствени, независими проучвания,  преди  това.

Немски институт по патология доказва миокардит след ваксина

Както сте забелязали, въпреки мекия вариант на Омикрон и въпреки че голяма част от света прекрати изолацията и носенето на маски, авторитети като Белия Дом например канят възрастните хора да си направят не трета, а „поредна доза“ от генните инжекции.

Затова е уместно да споделим научен доклад на Институт по патология „Георг Шморл“ в Дрезден, Германия, защо 76-годишен мъж е починал три седмици след третата си ваксинация срещу COVID-19. 

„Починалият има очевидни признаци на аспирационна пневмония и системна артериосклероза. Въпреки това, хистопатологичните анализи на мозъка разкриват неподозирани преди това открития, включително остър васкулит (предимно лимфоцитен), както и мултифокален некротизиращ енцефалит с неизвестна етиология с изразено възпаление, включително глиална и лимфоцитна реакция. В сърцето са налице признаци на хронична кардиомиопатия, както и лек остър лимфохистиоцитен миокардит и васкулит. Въпреки че няма история на COVID-19 за този пациент, беше извършено имунохистохимия за антигени на SARS-CoV-2 (шипове и нуклеокапсидни протеини). Изненадващо, само пиков протеин, но не и нуклеокапсиден протеин, може да бъде открит в огнищата на възпаление както в мозъка, така и в сърцето, особено в ендотелните клетки на малките кръвоносни съдове. Тъй като не може да бъде открит нуклеокапсиден протеин, наличието на шипов протеин трябва да се припише на ваксинация, а не на вирусна инфекция.”/…/ Констатациите потвърждават предишни съобщения за енцефалит и миокардит, причинени от генно базирани ваксини срещу COVID-19.

Модерна създава генно лечение срещу собствените си генни ваксини

„Доживот на абокат?“ Май не е било шега.

Главният изпълнителен директор на Moderna обяви, че неговата компания има програма, която включва инжектиране на информационна РНК (mRNA) в сърцата на хората след сърдечен удар.

„Сега сме в супер вълнуваща програма, в която инжектираме иРНК в сърцата на хората след инфаркт, за да възстановим нови кръвоносни съдове и да реваскуларизираме сърцето“, каза Стефан Бансел, главен изпълнителен директор, в скорошно интервю пред Sky News.

През август тази година Moderna отчете приходи от 4,7 милиарда долара за второто тримесечие на 2022 г., което е с 300 милиона долара повече от второто тримесечие на 2021 г. За първата половина на тази година общите приходи възлизат на 10,8 милиарда долара, или ръст от 6,3 милиарда долара през същия период миналата година. Компанията отдава значителния скок в ръста на приходите си на ръста в продажбите на ваксината срещу COVID-19 на компанията.

В противовес на бодрото вълнение на Модерна, които предвкусват нови печалби, наскоро главният хирург на Флорида Джоузеф Ладапо издаде предупреждение относно използването на иРНК ваксини срещу COVID-19, като каза, че мъже на възраст между 18 и 39 години не трябва да се ваксинират. Той цитира държавен анализ, който открива 84-процентно увеличение на относителната честота на смъртни случаи, свързани със сърцето сред мъжете в тази възрастова група 28 дни след като са получили иРНК ваксина. Хората със сърдечни заболявания като миокардит и перикардит, според него също трябва доста да помислят, преди да се ваксинират.

Генните терапии се самоузакониха?

Нека напомним, че преди Администрацията по храните и лекарствата на САЩ (FDA) да издаде разрешения за спешна употреба на ваксините Moderna и Pfizer срещу COVID-19 през 2020 г., нито един mRNA продукт не е получил пълно одобрение от FDA в Съединените щати.

Въпреки това, изследователски фонд на австралийското правителство отпусна 1,7 милиона долара (1,1 милиона щатски долара) за насочване към три основни сърдечно-съдови заболявания с помощта на информационна РНК (mRNA) технология, ускорявайки използването на генна терапия за лечение на заболявания извън COVID-19 .

Кой дава парите? Baker Heart and Diabetes Institute, една от най-старите медицински изследователски организации в Австралия, приветства безвъзмездната помощ от Медицински изследователски фонд за бъдещето (MRFF). MRFF е дългосрочна инвестиция от 20 милиарда долара, подкрепяща австралийското здравеопазване и медицински изследвания. Това представлява най-голямото увеличение на финансирането на научните изследвания в историята на Австралия. 

Този бележит фонд е създаден още през 2015 година. Но както „Богари Медия“ вече писа, плановете за генетични интервенции в човешката природа текат почти паралелно със „сексуалната революция“, дълбоко разлагаща предназначението на семейството и човека…. 

– РЕКЛАМА –

Последно качени

Свързани постове