Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Шефът на Пфайзер за огромния риск от иРНК технологията

След като пандемията затихна в световен мащаб и дори правителствата, които напираха да оковат населението с почти фашистки рестрикции, започнаха да отпускат каишката, на виновниците за прекомерните страдания, измами и неадекватни действия сякаш може да им се размине. Толкова сме забързани отново „да заживеем по старому“, толкова сме улисани с конфликта в Украйна, че не забелязваме какво всъщност правят големите играчи на ваксинационния пазар.

Вината им беше многократно доказана

Както „Богари Медия“ систематично информира, в компания Пфайзер нарушенията и порочните практики бяха разобличавани едно след друго. Клиничните изпитания на инжекционните препарати са не просто „претупани“, а буквално опорочени. Има обвинения, базирани на данни, изнесени от Бионтех, че иРНК ваксина срещу Ковид-19 е разработена още преди да бъде обявено в света такова заболяване! Отново, мълчание. 

Доказаните ужасяващи странични ефекти от тази ваксина в момента се публикуват от самата компания, докато Пфайзер последователно като кон с капаци се опитват да нагласят дозите и да убедят родителите да рискуват живота на здравите си деца. Военните лекари, които имат най-прецизната здравна база данни в САЩ, изнесоха под клетва потресаващи факти за заболявания на младите военнослужещи, които нямаше да им се случат, ако не бяха притиснати за ваксинация, за да запазят работата си. 

Мнозина ще кажат, не е ли вече време да съдим компаниите? Ами не, вероятно първо трябва да съдим себе си, че позволяваме това продължаващо безотговорно поведение, щом като компаниите отново успяват да избегнат носене на каквато и да било отговорност за експерименталните субстанции, които много правителства заставиха хората да си инжектират.

Изповедта на шефа на Пфайзер

Сигурно сте чували поговорката, че най-добрата отбрана е нападението. Някои го разбират така: „Най-добрата защита срещу съвестта е наглостта“. 

Когато би трябвало да се крие в миша дупка заради своите „постижения“, които не защитиха даже ваксинираните от ново и ново разболяване, главният изпълнителен директор на компания Пфайзер издава книги със спомени и дава интервюта от позицията на капитан на успешен спасителен кораб. Явно леко главозамаян от оказаното му медийно уважение, в интервю за „Вашингтон Поуст“ д-р Бурла споделя: 

Бяхме много добри в протеиновите ваксини /…/ иРНК съществуваше като технология, но /с нея/ имахме по-малък опит, само две години работа по това. Всъщност, иРНК /досега/ беше технология, която не доставяше нито един продукт до този ден нито ваксина, нито друго лекарство. Така че /да изберем иРНК вместо протеинова ваксина/ беше много нелогично и се изненадах, когато ми предложиха, че това е начинът да се подходи. Аз ги разпитах и ги помолих да се обосноват /…/ но те дойдоха, и те бяха много, много убедени, че това е правилният подход. Те чувстваха, че двете години работа по иРНК от 2018 г. насам заедно с Бионтех за разработване на ваксината срещу грип им дава основание да вярват, че технологията е зряла и ние сме на прага на създаването на продукт. И така ме убедиха. Следвах инстинкта си, че знаят какво говорят. Те са много добри и ние взехме това много трудно решение тогава“.

Напомня ли ви на разговор с извънземни? На мен, уви, да. Още повече, явно инстинктът му да защити човешкия живот не един път е отстъпвал на опиянението от успеха, или на опиянението от несметните печалби на една компрометирана дотогава компания. 

…искахме да можем да използваме технология, която няма да ограничи способностите за повишаване на имунните отговори с допълнителни инжекции, ако има нужда, а иРНК е много добра в това. За разлика например от аденовирусите, там има проблеми, когато се опитате да направите втора или трета доза. /…/ Така че, поради тази и много други причини, ние избрахме подход, който очевидно беше по-рискован, но ако успееше, изглежда имаше всички функции, които се изискват, за да се борим с една пандемия по целесъобразен начин и в масов мащаб“.

Забележете фразата „ако успееше“. Уви, въпреки потресаващите ситуации в изпитанията, този продукт е представян по медиите и от правителствата като НАПЪЛНО БЕЗОПАСЕН, като единствена алтернатива и като защитаващ от предаване на заразата – което е лъжа. Това, което може да видим в тази част от интервюто, е прозрачното намерение на Пфайзер и подобните им завинаги да задържат нишата на ежегодно инжектиране на почти цялото световно население с препарат, който благодарение на новата технология се прави лесно и бързо. Без обаче да се отчита дългосрочният ефект на такова неестествено използване на имунитета на клетките, който може да съсипе световното здраве в нечуван мащаб.

Откровени лъжи и обиди към неваксинираните

Според господин Бурла държавите с нисък процент на ваксинация, видите ли, били най-необразованите и дивите:
Имам предвид, че процентът на хората, които се колебаят да вземат ваксината, е много по-висок в страните с ниски доходи, отколкото е в страните с високи доходи, и причината е, че в страните с високи доходи по-голяма част от населението е образовано. Така че е много трудно да бъдат подведени с конспиративни теории и дезинформация, докато за съжаление, в страните с по-ниски доходи, много голяма част от населението не е добре образовано и те първи вярват в тази история. Значи е жалко и е струвало животи“.
Но малка проверка в регистрите показва колко от островните, бедните и зависими държави всъщност имат огромен процент на ваксинации. Нисък е процентът на ваксинации основно в два типа държави – препатилите от тоталитаризма (България, Украйна, Източна Европа като цяло) и препатилите от колониализма (голяма част от Африка).
Народите, които осъзнават, че животът на обикновения човек не е важен за управляващите, бяха скептични и просто казано – изчакаха да видят „дали нещото ще сработи“ – както казва и самият директор на Пфайзер! Те просто не искаха да изпробват на свой гръб дали ще сработи. Още повече, че в тези държави общуването между родовете и съседите е на добро ниво и всеки познава достатъчно пострадали с неприятни ефекти, дори смърт. 

Бъдещи планове

След такива големи печалби от страха на хората и изправени пред такива големи загуби от оттеглянето на акционери, няма как Пфайзер да се предадат. Буквално пътят гори под краката им, така че тези крака са устремени към нови все така необмислени цели:

В момента тестваме нова ваксина, а тази нова ваксина е предназначена да предпазва не от омикрон. Това е за защита срещу всички варианти, включително омикрон. /…/ И както направихме, когато не беше ясно дали настоящата ваксина ще проработи или не, започваме да произвеждаме, поемийки риск. Ако не работи, ще я изхвърлим, но ако свърши работа, тогава ще сме напред по отношение на това, че можем да я произвеждаме“.

Но както е казал народът, не е луд който яде зелника, а който му го дава. Времето, в което омикрон и лятото ни дават да си поемем въздух, би трябвало да се употреби от народите да преосмислят на кого гласуват доверие и на кого поверяват здравето и живота си.

Последно качени