Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Потенциалните рискове от ваксинацията срещу Ковид-19

В глобален мащаб статистиката разкрива тревожни данни за негативни последици върху човешкото тяло след имунизация с “ваксини” срещу Ковид-19. Проблемът е, че според особеностите си тези препарати са по-близо до характеристиките на генната терапия, отколкото на ваксината.

Известно е, че проблемите не са свързани единствено с първите реакции и мутациите, но и с кръвоносната система и кръвоносните съдове. Генната терапия предизвиква тромбози и други потенциални трайни увреждания.

Заблудите на производителите на ваксини

Въпреки че представители на крайни убеждения (антиваксъри и конспиратори) са осмивани и сочени като единствена опозиционна гледна точка, следва да се даде гласност и на някои разумни въпроси. 

Най-малкото не е за подценяване връзката между бързото привеждане в употреба на ваксините и декларацията за т.нар. “информирано съгласие”, която човек подписва, преди да се ваксинира. В действителност, това се явява отказ от отговорност на производителя поради причината, че все още няма пълна, достоверна и достъпна информация относно ефективността и последиците от въпросния препарат.

Има няколко причини за необходимостта от освобождаване от отговорност на производителя. Една от тях е спестяване на време с цел по-бърза продажба и разпространение на ваксината. Следователно това се явява неформален експеримент, което не е някаква “конспирация”.

Какви ще са последствията 

Говори се за нарастване на необходимостта от ваксинирането с трета доза, което е в синхрон с тенденцията обществото да се вкарва в коловози на медикаментозна зависимост. Текат процеси на предоверяване на неизследвани продукти и процедури. 

Становищата на тесните специалисти в случая не могат да бъдат достатъчни за едно комплексно изследване на подобно явление и съответното му лечение – необходими са множество експерти с интердисциплинарен подход.

Вижте повече в целия епизод на предаването – Ковид-19 ваксините – политика, икономика и идеология.

Студио Градът
Студио Градътhttp://thecityfoundation.org/
Ние сме отворени за участие и подпомагане във всеки проект, който издига и утвърждава свещеното в човека и обществото като основа на вечната цивилизация. Приемаме всичко, което е полезно за всички и отдаваме своя принос на добротворство и миротворство в Името на Живота като вечна и непреходна ценност, чиято стойност е неподвластна на времето и промяната, и познанието на Неговата същност е най-достойна цел.

Последно качени

Свързани постове