Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Двете Америки влизат в борба за децата

Напористото до крайност и извратеност отнемане правата на семействата в САЩ очевидно не можеше да продължи безкрайно. Който асоциира тази голяма страна само с официалните ѝ управници или с екстравагантните и скандални медийни личности, дълбоко се лъже. Читавото в Америка (както и в Европа) е възникнало и процъфтяло върху християнската вяра. И много американци не са го забравили!

Когато мекият жалостив натиск „да приемем различните“ (в което название хаотично се смесват раси, националности, инвалиди и транссексуални лица) започна да става желязна хватка в мека ръкавица, хората започнаха да търсят правата си. 

Както Богари Медия писа, в Конгреса на САЩ бе прието (насред пандемията, когато на малко хора им направи впечатление) да не се употребяват съкровени думи като майка, баща, брат, сестра… Гугъл поде инициативата, което предизвика потресаващи ефекти и дефекти, защото дори дънните компютърни платки (motherboard на английски) се оказаха забранено словосъчетание. 

Стигна се дотам, родители да се молят по улиците на Бог (защото „цар далеко!“) да се прекратят сатанинските клубове в начално училище. Стигна се и до това, родители на деца с хомосексуални наклонности да правят масови протести пред клиники за смяна на пола, които успяват да привлекат и завинаги да осакатят неукрепналите в избора си тийнейджъри. 

Но Системата никога няма да признае, че не е права. Считайки, че идеята за тийнейджърска и детска самостоятелност вече има признание, прикрита зад думата „либералност“, равенство и прочее, тя натиска за ново хард-законодателство… насочено срещу познайте кого. Разбира се, срещу главния враг – родителите. И разбира се, най-вече, за да се посегне върху бъдещето на обществото – децата.

Вирджиния иска да съди родители, неподкрепящи пола

За българските читатели ще поясня, че „подкрепяне на пола“ е израз, който обозначава подкрепяне на избора като кой пол се чувстваш. В Германия вече официално може да сменяш пола в личната си карта всяка година. Психология? Психиатрия? Не, бизнес. При това огромен. Няма подкрепа на пола без доживотни хормони и свръхскъпа хирургия. 

Делегатът на Вирджиния Елизабет Гузман заяви пред телевизия WJLA, че на следващата законодателна сесия ще предложи законопроект, който ще разшири определението на държавата за малтретиране на деца и ще пренебрегне включването на родители, които не „потвърждават“ предпочитаната полова идентичност или сексуална ориентация на детето си. Тези родители могат да бъдат обвинени в углавно престъпление и ще загубят попечителството над децата си.

В изявление родителската активистка група „Родители, защитаващи образованието“ нарече коментарите на Гузман „тревожни“ и заяви, че коментарите на делегата представляват „заплаха“.

„Ангажиментът на Гузман да отделя деца от родителите им е безсъвестен и нарушава както щатския, така и федералния закон“, заявиха от организацията. „PDE Action се ангажира да предприеме бързи действия, за да се противопостави на предстоящото законодателство на Гузман.“

Мичиган иска доживотен затвор за промяна на пола на децата

Очевидно дойде време да се чуе и другата страна. Стъпвайки на законодателство за умишлено увреждане на дете, на 11 октомври 2022 г. група представители на републиканската партия в Мичиган прокараха законопроект, който ще накара родителите и медицинските специалисти да се изправят пред потенциален доживотен затвор за „предоставяне на грижи за потвърждаване на пола“ на непълнолетно лице!

Законопроектът house Bill 6454 се стреми да промени самото определение за злоупотреба с деца, за да се прилага изрично за всеки, който „съзнателно или умишлено се съгласява, получава или подпомага процедурата за преход към пола за дете“. Езикът се отнася не само за полова хирургия (която е много рядка за тийнейджърите), но и за хормонални лечения и блокери на пубертета. 

Ако бъдат признати за виновни, родителите и медицинските специалисти могат да бъдат изправени пред максимална доживотна присъда от 25 години за подпомагане на непълнолетно лице в получаването на грижи, които се считат отново и отново за медицински необходими от всяка голяма педиатрична институция в страната. Предоставянето или подпомагането на такова лечение ще бъде санкционирано като злоупотреба с деца в първа степен, класификация, по-тежка от тази за причиняване на умишлена или пренебрегвана вреда на децата.

Битка се води и в други щати

В Тексас губернаторът Грег Абът през февруари издаде директива към държавните агенции, като определя „потвърждаващото пола здравеопазване“ като злоупотреба с деца и изисква тези, които го предоставят или подкрепят децата при достъпа до него, да бъдат разследвани като потенциални насилници. Министерството на семейството и защитните служби в Тексас оттогава е започнало множество разследвания. 

През октомври 2021 г. Абът подписа закон, който забранява на транссексуалните момичета да играят с женски спортни отбори в държавните училища.

През април законодателите в Арканзас приеха първия закон на страната, забраняващ третирането на непълнолетни лица, потвърждаващо пола. А губернаторът на Южна Дакота подписа законопроект, който забранява на транссексуалните момичета и жени в колежа да участват в женски спортове, като се присъедини към девет други щата, които са приели такава забрана.

Защо не виждаме тази война

За съжаление позиция от типа „не ми дреме, като не е у нас“ или директните дебелашки обиди към хомо- и транс-сексуалните личности не помагат никак за заставане на здравословна позиция относно българските младежи. 

Нагласата, че „децата сами си решават“ отдавна ни доведе до смело приемане на алкохол, стимуланти и наркотици, до ранен необмислен секс и в резултат – разрушаване на достойнството и увереността на младите хора. Оттам нататък игрите с пола на неукрепнала възраст ще са само поредната лъжица катран в казана с меда, наречен Обич, Потомство и Бъдеще. (Вече в риалити-шоутата забелязваме нарочно тикане на подобни изключения, които в очите на затъпяващия телезрител да се превърнат в „правило“.)

Да, поради нашата отдалеченост, а може би и бедността на пазара ни, някои злини още са далече оттук. Но само осъзнаването на причината за нашата цивилизация, нашето благополучие и нашите успехи, (когато исторически сме ги имали), е защитата, която ще даде сили на народа ни и занапред да се застъпи за това, което е най-доброто и правилното. 

– РЕКЛАМА –

Последно качени

Свързани постове