Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Извращения на деца се излъчват онлайн

Ново шоу на Discovery+*, документиращо изявите на пет тинейджърски “drag queens”, предизвика взрив от негодувание, докато споделяше трейлъра си в социалните медии.

Извратени танци на деца ще се излъчват в деня на детето

За незапознатите, както Богари Медия вече писа, „драг куинс“ /„кралици на плъзгането“/ обикновено са мъже – хомосексуални, транссексуални или с някаква друга идея за сексуалност – които се обличат в натруфени женски дрехи и събират овации или пари с шоу изявите си. Разбира се, покварата не е подминала и децата, като в клубовете някои деца правят истинска „драг-кариера“ за удоволствие на педофилите

Телевизионното реалити шоу, Generation Drag, трябвало да бъде с домакин Тайра Банкс. То е предвидено за излъчване на 1 юни, деня на детето, тъй като според своите автори следва опитите на тийнейджърите да намерят самоличността си, докато практикуват „плъзгане“.

Сътрудничката на Washington Examiner Никол Ръсел обаче сподели трейлъра в Туитър, наричайки го „насилие над деца“. 

Ръсел не е сама. Американското дружество за защита на традицията, семейството и собствеността е създало петиция срещу шоуто, настоявайки Discovery+ да я отмени.

„Децата ни биват атакувани отново!“, се посочва в петицията. „Децата ни не трябва да бъдат изложени на неестествен порок.“

От 29 април сутринта до 3 май петицията, която моли хората да подпишат в съгласие, че шоуто „покварява и руши невинността на децата ни“, вече е събрала над 12 000 поддръжници, с цел 15 000. Броят расте непрекъснато.

Потребител на Twitter отговори на трейлъра, наричайки го „наистина едно от най-тъжните неща“, които някога е виждал.

Други потребители се заклеват да отменят абонамента си за Discovery+, като същевременно добавят: „Спрете да насърчавате индоктринацията на нашите деца!“

Хората се събудиха и се разгневиха

Притеснителното в тази ситуация е все по-наглото пробутване на безумия и маргинални извращения като „човешко право“. В случая, „плъзгането из сексуални роли“ било право на тийнейджърите, за да се определят в кой пол се чувстват по-комфортно… 

Нали забелязвате, че в доста други неща на човека не е разрешено да определи като какъв се чувства? Хиляди кубинци и мексиканци може и да се чувстват потенциални граждани на САЩ, но не могат да променят фактите нито с танци и маскаради, нито с прайдове. 

В световен план зрелостта на младите хора контролирано се забавя. Освен хапчета за блокиране на пубертета, „докато не станеш готов“, много по-отдавна е предприето изкуствено вдетиняване чрез телевизионните реклами. В коя от тях виждате угрижен, отговорен млад баща? Може би само в глуповатата роля на „Имам нужда от кредит“. В повечето реклами мъжете и жените са оставени „да си поживеят“, буквално „на стада“, заобиколени от пиене, ядене и скъпи коли. И както е казал народът, сто пъти повторената лъжа започва да изглежда истина. Младото поколение масово разви ужас от обвързване, от самоопределяне и поемане на отговорност.

Добър признак е, че в постхристиянска Европа и САЩ доста хора осъзнаха, че е време лично да заявят своите позиции и ценности, без да чакат правителствата. Осквернените територии може да бъдат превзети отново, особено ако хората осъзнават цената на загубеното добро. 

––––––––

* Discovery+ е стрийминг услуга собственост на Warner Bros. Discovery.

– РЕКЛАМА –

Последно качени

Свързани постове