Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Лекари настояват за криминализиране на лекарствата, които блокират пубертета

Както Богари медия вече писа, характерните за пубертета вълнения и търсене на самоличност все по-често (и очевидно планирано) отвеждат деца и юноши до идеята, че това, което не е наред в живота им, е рожденият пол.

Тази неоснователна пропаганда придобива все по-големи размери, което принуди председателя на Американския колеж на педиатрите ясно да заяви, че лекарствените препарати за блокиране на пубертета са насилие над деца и трябва да бъдат криминализирани.

Погазва се медицинската етика

В интервю за LifeSiteNews д-р Куентин Ван Митър, президент на Американския педиатричен колеж (ACPeds), заклейми използването на блокери на пубертета при деца с полова дисфория, наричайки ситуацията „мащабен експеримент върху американските деца“.

Д-р Ван Митър, педиатър и детски ендокринолог от университета Johns Hopkins, потвърди позицията на Aмериканския педиатричен колеж, че предписването на хормонални блокери при полова дисфория нарушава медицинската етика. Той смята, че това деяние трябва да бъде криминализирано.

Той казва: „В нашата политическа декларация заявихме, че това е злоупотреба с деца при всички случаи и цели, и че това е отнемане на една много здравословна, целенасочено създадена част от живота, в която детето преминава от нерепродуктивен индивид към репродуктивен индивид в рамките на време и възраст, в които физиологията е налице, за да промени физическото тяло по отношение на костната структура, структурата на органите и съзряването на мозъка. 

Ако прекъсвате това с ясната цел никога да не се развие в посоката, която природата е предвидила, като биологичните мъже завършват като възрастни мъже, а биологичните жени – като възрастни жени, вие по същество създавате болестно състояние. Освен това за огромното мнозинство деца, които получават блокери на пубертета, е ясно, че няма да им бъде позволено да преминат през естествения си пубертет. 

Пубертетът ще бъде задържан и след това ще им бъдат дадени хормони на противоположния пол. Така че това е конвейерна лента. И след като този пациент бъде поставен на конвейера с блокери на пубертета, той се пренася по поточната линия към хормоните на противоположния пол. И след това в края (тийнейджърите) имат възможност да направят операция за осакатяване на тялото, за да изглеждат като противоположния пол.“

На това основание д-р Ван Митър счита, че предложените стъпки за превръщането на всичко това в престъпление и за разглеждането му като медицински неетично трябва да бъдат максимално засилени. Той дори счита, че може да се говори за отнемане лекарския лиценз на медици, които си позволяват това.

Препаратите имат тежки странични ефекти

Въпреки че федералните регулатори на САЩ никога не са одобрявали лекарства за полова дисфория, през последните години десетки клиники предписват хормонални блокери на деца без разрешение, за да спрат пубертета им и да утвърдят така наречената „транссексуална идентичност“.

Сред страничните ефекти на един от най-често предписваните блокери на пубертета, Lupron, четем: „остеопороза, разстройства на настроението, припадъци, когнитивни увреждания и, когато се комбинира с хормони на противоположния пол, до стерилитет“, според ACPeds. Блокерът Vantas пък причинява остеопороза, увреждане на бъбреците и чернодробни проблеми, наред с други проблеми.

При около 20% от децата хормоналните препарати водят до емоционални проблеми, а когато същите тези лекарства, одобрени от федералните власти, са се използвали при тежки състояния като рак при възрастните, страничните ефекти са направо психиатрични. Никога не е правено дългосрочно проучване до какво може да доведе такава терапия при децата. Защо и на какво основание смятаме, че е нормално да им причиним всичко това?

Според лекаря, има комитети за защита на човешките субекти, които са създадени специално, за да кажат, че ако се констатира потенциал за неблагоприятен резултат при някой клиничен сценарий, не трябва дори да се разработва проучване, което би изложило пациента на риск!

Заплахите на децата

Поддръжниците на опасните експериментални лекарства често твърдят, без да имат доказателства, че децата с дисфория на пола ще се самоубият, ако им се откажат блокери на пубертета. Разбира се, пропуска се, че за да потърсят като решение на проблема си смяна на пола, тези деца и младежи предварително са имали огромни емоционални проблеми от различен характер.

Според последното издание на Диагностичния и статистически наръчник на психичните разстройства на Американската психиатрична асоциация до почти 100% от момчетата и 90% от момичетата с полова дисфория по естествен път приемат биологичния си пол до зряла възраст. Ван Митър посочва професионалните общества и правителствата в Швеция, Финландия, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия, които напоследък наблягат на оценката на психичното здраве и консултациите, а не на лекарствата и операциите при деца с полова дисфория.

Деца събират средства за трансджендър-операции

Вече сме забелязали колко работеща е политическата манипулация тип „народът сам го поиска!“ Подобна стратегическа стъпка е да провокираме природно нетърпеливите деца към спешни действия и да оставим беззащитните и безпаричните да просят състраданието на възрастните. Така реално Биг Фарма и трансджендър-идеолозите ползват децата като напълно безплатни пехотинци, зад които придвижват тежката артилерия на своите намерения. Ужасяващо е, че все повече деца и тийнейджъри набират десетки хиляди долари за двустранни мастектомии и отстраняване на гениталии.

Тази безумна идея не е поникнала сама, а е старателно посята. През последните няколко години се зароди цяла индустрия, насочена към предоставянето на трансджендър аксесоари на децата, за да отговори на и да стимулира търсенето на материали за промяна на пола.

Интернет инфлуенсъри насочват младежите как да манипулират родителите си и да се сдобият с рецепта за хормони. Интернет приложение може да свърже полово дезориентирани деца с хормонално лечение на смешна цена.

Реално тази пандемия от объркване на половете не би могла да се случи без интернет. В доклад на Daily Mail се посочва, че деца финансират онлайн операциите си за смяна на пола, като използват например GoFundMe.

Много частни клиники са готови да направят това, което националните здравни служби няма да направят. Според Daily Mail Crowdfunders плащат за блокиращи пубертета лекарства, както и за частни операции, които премахват гърдите на тийнейджърите, прекрояват гениталиите им, и премахват вътрешна женска или мъжка анатомия (включително утробата).

Финансистката на частната клиника GenderGP Хелън Уебърли е обвинена, че „не е осигурила добри грижи за три деца“, които са се опитвали да преминат към друг тип живот (на 11, 12 и 17 години). Понастоящем тя е изправена пред изслушване във връзка с това, въпреки че отрича всички обвинения. На нея ѝ е забранено да практикува медицина във Великобритания, не е лекар и вече веднъж е била принудена да плати 12 000 паунда, след като съдия постанови, че решението ѝ да дава хормони на 12-годишни деца рискува безопасността на пациентите. Тя е преместила клиниката си от Уелс в Испания, за да избегне предпазните мерки на Националната здравна служба.

Манипулацията чрез деца

Почти всеки ще се сети за още едно объркано в своята емоционалност младо същество, а именно Грета Тунберг, която определено е използвана от лобистки среди, за да налага „чрез устата на невинни младенци“ крайни зелени идеологии. Родителите на деца с полова дисфория неотдавна започнаха масирани протести срещу натиска на „Биг Фарма“ да доведе децата им до необратима смяна на пола и скъпи операции в клиники.

Днешният свят е претръпнал на почти всичко, верността в семейството се счита за нищо, самото семейство е все по-абстрактна институция, така че последното, което инстинктивно хората бранят, са интересите на децата им. Когато детето каже „искам!“, и най-строгият родител се позамисля, особено когато вижда как най-богатите холивудски звезди с готовност угаждат на младите си рожби по смяна на пола им. 

Малцина са запознати, че според психолозите именно липсата на нормални семейства и нормален модел на женски и мъжки отношения обикновено срива душите на децата и ги кара „да излизат от кожата си“. Но заслепеното общество вече не порицава неверността, пошлостта, извращенията в т.нар. „свободни бракове“, а поощрява и хвали парите, хвърлени от богатите родители, за да задоволят капризите на децата. На този фон действително болните деца чакат хората да събират за тях пластмасови капачки или направо си угасват от чакане, без да успеят да се излекуват.

– РЕКЛАМА –

Последно качени

Свързани постове