Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Джендър идентичностите и Big Pharma

Покрай „Истанбулската конвенция“ интересуващият се българин вече е запознат, че в английския език има две думи за пол: sex и gender, като втората обозначава социалното поведение на мъжете и на жените. 

Преди 1970 г. „джендър изследванията“ са били посветени основно на правата на жените, но в наши дни това понятие все повече се отнася до „мъжете, които се чувстват като жени“ и „жените, които се чувстват като мъже“, както и до техните проблеми от всякакъв вид – така наречените джендър идентичности. 

В документите на ООН и САЩ е налице пълна подмяна на думата sex с gender. В много държави пък забраняват със закон лечението на половата дисфория чрез психотерапия, изхождайки от тезата, че това джендър идентичността да не съвпада с биологичния пол, е нещо нормално.

Американската медицинска асоциация иска полът да се заличи от акта за раждане

Съвсем наскоро най-авторитетната медицинска организация в САЩ подаде искане пред правителството на Байдън рожденият пол да бъде премахнат в документите за раждане, като остане кодиран само в здравната система. Според АМА лекарите трябва да имат достъп до тези данни, защото “много често лечението на мъжете и жените се извършва по различни начини“.

Защо агресията е насочена към заличаването на пола

Защо например не заличим от документите за раждане родния град – та нали човек може да се срамува от него? Или да сменим датата на раждане, нали може до късна възраст човек да се чувства млад, силен, красив и с детеродна способност? Защо именно полът боде очите на някои, като лобитата зад това са огромни? А няма как да е иначе, щом дори в американския сенат бе прието да не се говори с полово белязани думи като „баща“, „майка“, „сестра“, „дъщеря“ или „леля“, за да не бъде засегнат някой с различна “джендър идентичност”.

За всеобща изненада отговор на този въпрос дават родители на деца от ЛГБТИ+ общността, които описват ескалиращите процеси след времето, когато тя се наричаше само ЛГБ.

Родители протестират пред клиники за смяна на пола

В последно време много родители на деца с полова дисфория в САЩ и Канада се присъединяват към нова ЛГБ група /LGB Faith back/, която протестира пред детските клиники за смяна на пола в Онтарио, Чикаго, Лос Анжелис, Далас, Филаделфия и Хартфорд.

Според тях Big Med и Big Pharma са използвали гей-движението като троянски кон, за да влязат трайно в съдбите на много хора, като промотират операциите като най-добрия начин да се „скриеш“ от обществото, което евентуално не приема твоята ориентация или джендър идентичност. Според самите ЛГБ личности, телата им са превърнати в огромен бизнес, прикрит под маската на „прогреса“.

Например един от хората, които прокарват политиките за джендър идентичност в националните правни системи, е Тим Гил, наследил медицинска мегакорпорация за 13,6 милиарда долара и създател на „филантропската“ фондация Arcus.

Транс насам и транс натам

В интервюта по медиите някои трансджендъри и транссексуални споделят как в даден етап от живота си са срещнали „услужлив лекар“, който им е казал, че имат не просто привличане към същия пол, а са „жена в мъжко тяло“, например. Тогава започва вътрешна борба, понякога с години, докато човек реши окончателно да премахне способността да има свои деца, отстранявайки половите си органи. Но след трансджендър операциите много ЛГБ личности преминават през опустошителен душевен период заради необратимите щети, които им е нанесла промяната. 

Колко повече тази опасност важи за неукрепналата детска психика? Американската педиатрична организация има данни, че при 98% от момчетата и 88% от момичетата половата дисфория преминава от само себе си след навлизането в зрелостта. 

Дори по данни на Световната професионална асоциация за здраве на транссексуалните транссексуалността е нестабилно и променливо състояние. Това е вписано в Стандартите за транссексуална медицинска грижа. 

Това обаче не интересува Big Med и Big Pharma, които разширяват пазара на услугите си към необятното чувствително море на децата. 

Родителите имат все по-малко права

Предвид навлезлите в много държави политики, родителите се гледат под лупа от постоянно контролиращи „правата на детето“ органи. Те почти не могат да защитят децата си от влияния и внушения, които обещават да решат тийнейджърските им тревоги с магическа пръчица. За проблема разказва журналитката Abigail Shrier в книгата си „Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughters“. Тя е дала кураж на много родители да се обединят зад протестите.

Майка от протестиращите пред клиниките разказва: “Никой не ви помага. Напротив, има опасност да загубите работата си. Навсякъде твърдят, че вие сте виновни и не просто сте виновни, а сте и луди, понеже не подкрепяте трансидентичността на детето си.” 

Индустрията на депресията

Голяма част от съвременните психотерапевти вече не водят човека към откриване на себе си и разбиране на това кой си, а се търсят да помогнат на пациента да се справи с това, до което се е докарал. В него, разбира се, голяма роля играт хормоналните терапии и антидепресантите. 

По тази причина Big Med и Big Pharma имат своите здрави позиции в психотерапията. Очакването и надеждата, че „психологът ще те разбере и ще ти помогне“, не трябва да имат религиозен оттенък на безгранично доверие. 

Напротив, родителите трябва по-силно от всякога да се интересуват какво достига до техните деца, какъв е техният свят, и да ги водят в път на истински взаимоотношения, обич и отговорности.

Богари Медия
Богари Медияhttps://bogari.bg/
Bogari Media - Медията на скритата истина - за нещата каквито са!

Последно качени

Свързани постове