Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Пореден опит да се узакони педофилията

Наскоро, в защита на фламандски актьор, който е малтретирал сексуално деца, една белгийската поетеса (Делфин Лекомпт) написа в отворено писмо в защита на педофилията: „Хората трябва да приемат, че педофилията живее във всеки един от нас… Мисля, че е много опасно да демонизираме и да ограничаваме педофилите… По този начин педофилът почти е принуден да заеме позиция извън законността заради перверзно престъпление.“

Тъй като авторката на това писмо работи в администрацията на град Брюж, нейната позиция бе възмутено критикувана от гражданите. Лекомпт обаче продължава със своите изявления: „Всяко човешко същество понякога е привлечено към невинността и младостта… Мисля, че ще бъде по-мъдро да опознаем и да приемем педофилите. И да приемем, че педофилията живее във всеки от нас.“

Откъде подобни изявления черпят кураж

Разбира се, от „науката“. Или от съвременното философстващо подобие на наука. След като директорът на CDC (Център за контрол и превенция на заболяванията в САЩ) отказа да признае, че само жените могат да забременяват, не е учудващо, че петото издание на Диагностичното и статистическо ръководство за умствените заболявания (DSM V), издадено от Американската психологическа асоциация (APA), вече разглежда педофилията като нормална сексуална ориентация и полово влечение. Диагностичното ръководство счита, че педофилията не е болест или престъпление, докато не се превърне в педофилско отклонение, т.е. с „консумация“.

„Ама те само гледат“

Да, много е удобно да се говори как нещастният педофил изживява своята сексуалност само дълбоко в себе си и не смее да я задейства. Трагикомични са обаче разпространяваните напоследък клипове на висши държавници, които не могат да обуздаят своя нагон дори на официални събития, дори към деца, които виждат за първи път. Докосванията и прегръдките там са доста недвусмислени.

От това следва едно: въздържанието е мит. Всяка страст, особено подтисканата, се разгаря с голяма сила и в крайна сметка накрая става причина за престъпление, последвано от убийство или друг вид „запушване устата“ на малолетната жертва и семейството й.

Неслучайно по чл.144 от НК заплахата с убийство се третира като престъпление и се наказва със затвор до три години. Понеже всяко дело започва със слово, а словото започва с образи в нашия ум.

Drag queens

Един от най-крещящите сексуални фетиши, използващи деца, е Drag (Dressed Resembling A Girl / облечен за да прилича на момиче) стила. Две от “Drag звездите” започват да забавляват хомосексуалисти още в ранна възраст. Още на 8 години Немис Куин Мелансон е наречен кралица Лактейша (Lactatia). Името е производно от глагола за кърмене, като е явна връзката с определен сексуален фетиш. На същата ранна възраст Мелансон става рекламно лице на компания, произвеждаща еротично бельо за хомосексуалисти. Едно от посланията, които малолетният DRAG QUEEN разпространява, е: “Ако родителите ти не ти дават да си травестит, смени си родителите”.

От 7 годишен Дезмънд Наполес танцува по гей паради, облечен в женски дрехи. Когато е на 10, се превръща в рекламно лице на кампания, промотираща травеститното поведение на децата и създаване на детски Drag клуб. Известен гей активист, промотиращ Дезмънд, е Майкъл Алиг, който е прекарал 17 години в затвора за изключително бруталното убийство, след като с един от любовниците си убиват друг сексуален партньор, а Алиг разфасова трупа. Тъй като Алиг е и наркозависим, официално излъчено видео на Алиг с малкия Дезмънд поражда съмнения, че детето е под въздействието на наркотици на кадрите.

Следвайки принципа „Колкото повече (появяване), толкова повече (приемане)“, вместо да се крият по периферията на тъмните клубове, педофилските страсти застават на светло и се пропагандира педофилията в най-защитените според нас места като детската библиотека. От няколко години в САЩ именно там гримирани Drag “кралици” четат приказки на дечица от детските градини. Родителите далеч не винаги са уведомявани за това.

През април 2019 г. обаче избухва скандал, защото двама от травеститите в библиотеката се оказват регистрирани за сексуални посегателства срещу деца. Те са били допуснати в библиотеката с активната подкрепа на гей лобито в общинския съвет на Хюстън. Единият педофил се оказва и проституиращ травестит, специализиран в садо-мазо извращения.

За жалост прицелването в сексуалното стимулиране на децата е подкрепено и от големи търговски компании. Филмите за деца с „разкрепостени“ сцени се увеличават. Фирма Converse пусна серия спортни обувки, популяризираща гей движението, като Дезмънд е лицето на кампанията към децата. Затова тук не става въпрос за приемане от обществото на гей движението, а за прицелване към децата, при това от все по-ранна възраст. Една трета от сексуалните видео и фотоматериали с деца в открития интернет вече са произведени от самите деца.

Възрастта на съгласие

Възрастта, в която човек се счита зрял за сексуално съгласие, в повечето европейски страни варира между 14 и 16 години, като някъде стига и 18. За сметка на това други „възрасти на съгласие“ драстично падат и обществото не може навреме да реагира. Само след осем години пропаганда (2010-2018) броят на децата във Великобритания, желаещи да си сменят пола, е нараснал с 4000%. Въпреки настояването на британските лекари да не се сменя пола на деца под 16 години, НПО-та като „Русалки“ (Mermaids) водят кампания това ограничение да отпадне. Организацията е щедро финансирана от националната лотария на Великобритания (500 000 паунда) и има подкрепа от правителството и от леви американски политици.

Но това не е всичко. Изпълнителният директор на Американската асоциация на книжарниците публично се извини, че са рекламирали книга за психологическите последствия от операциите за смяна на пола сред децата.

Възрастта за ваксинация

Използвайки кризата с вируса Covid-19, много правителства „оправдаха“ насърчаването на деца да отидат сами да се ваксинират, без да уведомят своите родители. Насърчавани, че със своя избор подкрепят науката и пазят своите баби, дядовци и учителки, децата са приемани във ваксинационните центрове (Канада) или на стадионите (Австралия) без да има до тях родител който да уведоми за евентуално заболяване или проблем на детето.

Въпреки че задължителната ваксинация на децата не е приета, очевидно е прието да не се зачита думата на отговорния за детето възрастен. Колкото и да не го виждаме пряко, с тези „ваксинационни практики“ реална става възможността децата да бъдат „оголени“ и откъм индоктриниране със сексуалност от всевъзможни НПО или медии, без закрилата на родителската среда, в която детето да израсне до своята зрялост.

Сексуалното образование – врата към „съгласието на втората страна“

Мнозина все още наивно се питат каква е ползата от прекалено ранното сексуално образование, докато децата все още се интересуват от игри с колички или от домашни животни. За съжаление, цел има, и тя изобщо не е биологично-образователна. Става дума за юридически необходимото „съгласие на втората страна“ в случаи на заловен в педофилия:

“Парафилиите (към които спада и педофилията) не застрашават никого до момент, в който се превърнат в парафилно разстройство, т.е. доведат до психическо разстройство, личностна дисфункция или сексуална практика БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ДРУГАТА СТРАНА.”

Вече не говорим за педофилия, а за „малолетно привлечен човек“. Уви, доста от рано сексуализирните деца са съгласни срещу определени бонуси да практикуват желаните от възрастен извращения. И докато световните организации публикуват потресаващи снимки на ранни детски бракове в азиатските страни и отстояват правата на „малките булки“, в собствените ни „цивилизовани страни“ пълзи едно много по-ужасно извращение, а именно промиването на съзнанието на младите до степен да не различават кое уронва достойнството им и ги поробва.

Доказано е, че 40% от децата са гледали порнография преди 12-годишна възраст, което според психолозите развива сексуална зависимост и ранно сексуално влечение. 65% от потърпевшите деца развиват ниско самочувствие, а почти половината имат душевно заболяване. Да подлъжеш едно такова дете да бъде „съгласно“ не е трудно, когато мозъкът му е предварително подготвен.

И проблемът не е само нелегалната порнография. В много европейски държави децата още в училищата научават как да мастурбират, как да поставят презервативи… и как да бъдат секс-играчки. А ако родителите там нарушат образователните им права, директно се разделят с децата си! Така че далеч не говорим за защитаване правата на някакви малцинства, а за желанието им да господстват над мнозинствата хетеросексуални семейства, които възпитават децата си на отговорност, проницателност и зрялост в любовта.

Можем ли да се противопоставим на всичко това

Неотдавна в Полша бе оставена в сила резолюцията от 2019 г., която забранява разпространението на хомосексуални и други малцинствени „идентичности“ на обществени места, включително в училищата. Държавата е заплашена да не получи €2.5 милиарда от фондовете на Европейския съюз. Но както се казва, децата са нашето бъдеще и те трябва да са най-скъпи. 

Богари Медия
Богари Медияhttps://bogari.bg/
Bogari Media - Медията на скритата истина - за нещата каквито са!
– РЕКЛАМА –

Последно качени

Свързани постове