Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Училищни клубове по сатанизъм в САЩ?

Не ви се занимава със Сатана или не вярвате в него? Клубовете по сатанизъм обаче се занимават с Човека. А човекът и човешкото ни касаят пряко. Особено когато са намесени малки деца.

През пролетта на 2022 г. в Грийнсбъро пред началното училище Джойнър около 50 родители проведоха молитва на открито, която беше техният протест срещу открития в училището Следучилищен сатанистки клуб.

Кратко разследване на „Богари Медия“ установи, че програмата After School Satan Club се управлява от Satanic Temple в „избрани държавни училища“ в Съединените щати. 

Неразпознатият Воланд

Една от най-силните страни на „Майстора и Маргарита“ на Булгаков за мен е убийствената ирония. Дяволът в книгата се възползва от официалния атеизъм в социалистическия свят, за да разиграва хората по своята свирка… докато те упорито отричат неговото съществувание. По същия начин, според Washington Post, Сатанинският храм „отхвърля всички форми на свръхестественост“ и вместо това насърчава „научната рационалност“. 

В САЩ все още има защитници на християнските ценности, заради което може да се каже, че в момента говорим за „две Америки“. Големи прослойки още уважават пионерите на нацията, вярващите (в Христос) родоначалници на един от най-добре устроените демократични строеве в света. Благодарение на тях в САЩ и досега има „религиозни изключения“ за военна служба, за ваксинация, та и за кръводаряване. Консервативното мнозинство във Върховния съд дори неотдавна отмени разрешението от 1973 г. за аборти, като с това предизвика американците да застанат отново „за“ или „против“ живота. 

По враговете им ще ги познаете

А враговете на уж невинните детски сатанистки сбирчици са не друг, а вярващите християни. Напълно официално. Клубовете на сатанистки фенове според директното признание на Джун Еверет, директор на кампанията за After School Satan Club и ръкоположен служител на Сатанинския храм (официално призната религия в САЩ), се основават изключително и нарочно в училища, където вече има детски християнски клубове (нещо сродно с неделните училища)! 

„Напук“, или „за баланс“ са слаби думи за обяснение на целта на заниманията – точно това е аргументът на философията на релативизма и “множеството истини”, които ни лансират идеята, че “всеки си има своя истина”, както и тази за половата дисфория, трансджендърите и т.н. Целта на заниманията си е индоктринацията на деца. Oсвен индоктринацията от Системата, децата ще бъдат привличани в тези особени клубове, където да се чувстват специални, значими, и най-вече – интересни. 

Сатана като идеология

Идеологията в един „Следучилищен сатанистки клуб“ може да се види например в това интервю на поредната ЛГБТИ личност, която счита, че съвестта и страхът от Бога в ранна възраст са изиграли роля „плъзгането“ в измислена идентичност да се случи по-осъзнато и затова – травматично. Описанието на родителите-християни в статията се изчерпва с една дума: „фундаменталисти“. 

Както добре помните, френската медия „Шарли Ебдо“ лошо пострада от обидите към Исляма, но не получи дори и най-малък шамар от „фундаменталистите християни“, когато се изплю в лицето на светата Троица. Нов свят, нови маниери… Днес ги наричаме „двойни стандарти”. В древните книги са наречени „неверни мерки и везни“, които носят проклятие. 

Чрез подобни клубове в ранна възраст е по-лесно да се изгладят мозъците на децата от разбиране за добро и зло, от виковете на съвестта. Който е чел за пътешествията на капитан Кук, може да си спомни какви оскотели хора са се породили от една такава оцеляваща физически цивилизация, която ядяла противниците си и помнела история само до две поколения. Както пее и Висоцки: Почему аборигены сьели Кука: Была причина: большая скука“. 

Имаме аналогична българска поговорка: когато дяволът скучаел, си изяждал децата. Дали съвременното атеистично и по-скоро безразлично общество е готово да си продаде основанията, ценностите, които пазят впрочем и вярващи, и невярващи, за малко разнообразие, за нещо по-ефектно, по-изчанчено, с повечко адреналин? Тоест можем ли от скука да си изядем децата? 

Защо не – мнозина са ги оставили на отглеждане в т.нар „учебни заведения“, където им проповядват полова дисфория, показват им секс между възрастни, учат ги да не се покоряват на родителите, а особено на бащите си. Какво тук значи някакъв си клуб на Сатана, като и без това заниманията с децата в доста „развити държави“ отдавна са преминали чертата на нормалността? 

Както „Богари Медия“ писа, напредва идеологията за свободно избиране на полова идентичност, а шоутата с травестити се вихрят по детски центрове и библиотеки като за добър ден. Ако някои не са запознати – Сатана се счита за предводител на демонични сили, които си търсят тела и ако телата не съответстват на демоничните им състояния, те ще си ги пригодят, принуждавайки носителя им да се оперира, преоблече и да извърши още подходящи постъпки. („Но това са само едни такива измислени демони, нали знаете. Нямат нищо общо с психозите при децата и младежите.“)

Сатанистките клубове имат сатанистки позиции

Безсрамното обяснение, че деца, обучавани от реални членове на сатанистка религия, „нямало да бъдат индоктринирани”, включва едно поклонение на „науката“, за което отдавна предупреждаваме, че мирише на секта: Нашият клуб се фокусира върху критичното мислене, научния рационализъм“, казва Лушиън Грийвс, съоснователят на Сатанинския храм. 

„Сатанистите трябва активно да работят за усъвършенстване на критичното мислене и да упражняват разумен агностицизъм във всички неща“, казват организаторите на зловещия кръжок. „Нашите вярвания трябва да са податливи на най-добрите съвременни научни разбирания за материалния свят – никога обратното.“

На тази идея (прокарвана, впрочем, още от 2015 г.) идеално „пасва“ безотговорното отделяне на децата от родителската им грижа и преценка, когато става дума за опасни „ваксини“. По тези въпроси в „Богари медия” може да проследите епичните битки на световните учени по детско здраве, потискани от правителствата. 

Клубовете на своя сайт ясно са изразили и възмутена позиция, задето в САЩ отново се забраняват абортите. Както се казва, на Сатаната (дето уж го няма) добре му пасва на образа едно такова зловещо отношение към зародишите.

Сатанистките организации в началните училища уж не проповядват религия, но продават маса дрънкулки и карти за принадлежност. А принадлежността за децата е нещо жизненоважно на тия години. Сещате се, че дете, уважаващо родителите си, работещо в клас и отговорно към другите, отдавна не е „на мода“ в доминирания от медии свят на младежите. Самите татуировки при по-големите показват образа на Сатана като белег на независимост, самостоятелност, сила и успех. При липсата на татуировки в ранна възраст, доста деца биха пробвали да станат интересни с останалата налична символика… 

Битката на родителите

Родителите разбраха, че „спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се“. След като възрастните в САЩ „толерантно“ са допуснали законодателство, което да регистрира и търпи религия, наричана „сатанински храм“, как да противодействат на щатско законодателство, което иска училищните сгради да се ползват равноправно от различни духовни наематели?

Това напомня на употребата на човешкото тяло в наши дни. Отсъствието на себевласт, заменена със страст, мода, моментни желания, пуска в телата ни „всякакви наематели“. Същият принцип доминира и в законодателството. Затова родителите не могат на глобално ниво да прогонят страховитата алтернатива, която дебне децата след часовете. Но могат да се бият стъпка по стъпка. В резултат на това в доста училища след многобройни сбирки на родители, достъпът на този тип клубове до училищните сгради е вече отказан.

– РЕКЛАМА –
– РЕКЛАМА –

Последно качени

Свързани постове