Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Терапевти ще крият от родителите сексуалната ориентация на непълнолетните?

Презентация, предложена от служители на Министерството на здравеопазването на американския щат Хавай, насърчава персонала и следдипломните специализанти в Центъра за когнитивна поведенческа терапия на Хавайския университет да не документират разговорите си с ЛГБТК+ младежи в опит да държат родителите в неведение за сексуалната самоидентификация на детето им.

Здравното министерство на Хавай обучава бъдещи терапевти да прикриват разговори с ЛГБТ младежи от родителите

Обучението, озаглавено „Утвърждаване на практиката с ЛГБТК+ младежи“ и получено от „Фокс нюз диджитал“ (Fox News Digital) чрез искане по Закона за свобода на информацията (FOIA), е представено на персонала и следдипломните специализанти в университета на 5 май 2023 г. от двама членове на Комисията за безопасни пространства на Отдела за детско и юношеско психично здраве на Хавайското министерство на здравеопазването. Водещи са Кимбърли Алън, председател на комисията за безопасни пространства, и Робин Лий, член на комисията.

„Внимавайте какво документирате – родителите може да имат достъп до информацията“, отбелязва презентацията под слайд за поверителността

В слайда пише: „Винаги трябва да бъде решение на една ЛГБТК+ личност на кого и кога разкрива своята ориентация или идентичност. Да бъдеш ЛГБТК+ не е риск за безопасността, но да бъдеш разкрит като такъв може да бъде риск.“

Друг слайд в презентацията казва на слушателите да са наясно, че децата може да нямат подкрепа у дома: „Осъзнайте, че макар да живеем в по-либерално и утвърждаващо състояние, опитът на хората ще бъде повлиян от окръжаващите, които може да ги отхвърлят (членове на семейството, връстници, училищен персонал, религиозни лидери, политици)“. 

Зрителите и слушателите на презентацията научават и за различни видове „предразсъдъци“ като „хетеросексизъм“, „циссексизъм“, „хомофобия“, „трансфобия“, „токсична мъжественост“, „микроагресии“, „микро-обезсилвания“, „микро-обиди“ и „микро-нападения“.

Запитан за предупреждението срещу документирането на информация, свързана с ЛГБТК+ студенти, Алън, в изявление, предоставено чрез комуникационния офис на щатското здравно министерство, казва пред „Фокс нюз диджитал“: Ако един младеж не се е разкрил на родителите си, но разкрива самоличността си на терапевта си, терапевтът може по невнимание да информира родителите, ако документира тази информация в медицинското досие и ако родителят поиска копие от този запис.

Грижа за децата или „продуктово позициониране“?

Хавайското министерство на здравеопазването е отбелязало по-рано по отношение на услугите за психично здраве, че „непълнолетни на 14 или повече години“ могат да „се съгласят на амбулаторни услуги за психично здраве без съгласието, знанието или участието на техните родители или законни настойници, след консултация и съгласие на техния лицензиран терапевт.“

Презентацията завършва с връзки към уебсайта на Министерството за безопасни пространства за ЛГБТК (LGBTQ Safe Spaces), който включва видеоклипове, които се застъпват за това биологични мъже да играят спорт за момичета, списък на така наречените „утвърждаващи пола“ доставчици на здравни грижи и ръководства за преход от един пол към друг чрез хормонална терапия. 

За съжаление всевъзможните продукти и услуги, освен че струват баснословни цени, все повече се рекламират от правителствени и неправителствени организации като „единствен изход“. Знакова в тази посока е пълзящата законова забрана на конверсионната терапия в доста държави, като на психолозите и психиатрите е забранено под съдебна отговорност да ви водят към истината относно какви сте и какво би било изцеляващо за вас!

На свещениците този глас е отнет по-отдавна, още когато позицията и схващането на църквата бе очернено или подменено в световен план, а „цивилизованият човек“ бе оставен да се лута относно собствената си природа, житейска цел и представи за щастие. Най-често лутането завършва фатално, за което обаче финасовите фармацевтични гиганти изобщо нямат угризения. 

Докога сме деца?

Странните и разтегливи понятия за правата на родителите, семейството и децата в последните години стремглаво вървят към едно шизофренично разцепление. От една страна се сваля възрастта за секса, аборта, ваксинациите и смяната на пола БЕЗ участието на родител (и то в периода, когато човек още не може да гласува, да шофира, да пие алкохол). От друга страна се насърчава инфантилността в живота до късна възраст без поемане на отговорности, брачни или финансови. 

Според Американската педиатрична асоциация префронталната кора на мозъка, която е отговорна за преценката и оценката на риска, не е зряла до средата на двадесетте години. Дори от биохимична гледна точка децата и юношите не са в състояние да взимат информирани решения относно постоянни, необратими и променящи живота им медицински интервенции.

Именно чрез семейството се появяват и раните, но и възможностите за изцеление от тях на едно дете, докато изолирането му и вкарването му в друга среда на транссексуалната „премъдрост“ на новата световна религия в огромния процент от случаите ще му остави травма за цял живот. Най-напред заради усещането, че не може да разчита на близките си, а след това заради заблудата, че моментното сексуалното влечение трябва да е основният господар на младежа, който трябва да диктува всичките му избори. 

Никоя държавна администрация няма право да обучава служителите или медицинските си кадри да прикриват лутанията на едно подрастващо дете от близките му. 

Американският психиатър д-р Пол Макхю съобщава, че има „заблудени лекари“, които на много малки деца, имитиращи противоположния пол, прилагат хормони, забавящи пубертета, за да направят по-късните операции за смяна на пола „по-малко обременителни“. Но блокерите на пубертета стопират растежа на децата и рискуват да причинят стерилитет. Подобно действие е „близо до злоупотребата с деца“, казва д-р Макхю, понеже според статистиката близо 80% от тези деца ще изоставят объркването си и ще растат в естествения си пол, ако не се „лекуват“.

Последно качени