Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Икономическият аспект на ваксините срещу Ковид-19

В общественото и медийното пространство все повече се набляга на стимулиране на масова ваксинация. Афишираната цел е максимален спад на заболеваемостта и предотвратяване на смъртността от коронавируса. Дали наистина това ще бъдат резултатите?

Заболяемостта от Ковид-19 сред ваксинираните

Различни изследвания показват, че в държавите с най-широка имунизация 70% от заболелите са ваксинирани. В Израел над огромна част от хоспитализираните са двойно ваксинирани. При наличието на такива данни за ефективността на ваксините срещу Ковид-19, ще бъде ли правилен ход налагането на задължителна ваксинация?

Загриженост за здравето или превес на корпоративни интереси

Освен колосалните печалби на новите доминантни власти в лицето на фармацевтичните компании, имаше сблъсък между конкурентните производители на ваксини – между “Астра Зенека”, “Пфайзер” и “Модерна”. Вследствие на това “Астра Зенека” беше отхвърлена от повечето страни в ЕС, а преговарящите поискаха увеличение на цените на препаратите срещу Ковид-19 на “Пфайзер” и “Модерна”, ползващи иРНК технологията. Покрай тези събития логично изникват въпроси свързани с икономическите интереси зад ваксинацията. Защо ЕС прие увеличението на цените на ваксините и подчинява ли се светът на корпоративните бизнес интереси?

Разберете повече в последното предаване на “Студио Градът“– Ковид-19 ваксините – политика, икономика и идеология.

Студио Градът
Студио Градътhttp://thecityfoundation.org/
Ние сме отворени за участие и подпомагане във всеки проект, който издига и утвърждава свещеното в човека и обществото като основа на вечната цивилизация. Приемаме всичко, което е полезно за всички и отдаваме своя принос на добротворство и миротворство в Името на Живота като вечна и непреходна ценност, чиято стойност е неподвластна на времето и промяната, и познанието на Неговата същност е най-достойна цел.

Последно качени