Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

ЛГБТИ детска градина, управлявана от защитник на педофили

Мама приготвя детето за детска градина, а то се колебае – коя рокличка да си сложи, въпреки че вече е студено… Или кои пантофки да си вземе, за да не били твърде женски (синът на една колежка). 

Тези събития вече ще бъдат в историята. Днес децата трябва (според определени НПО) направо да се колебаят кой съм аз днес? В съвсем романтична стихотворна форма поредният дъгоцветен сайт „леко, за ръчичка“ превежда децата към един проблем, който даже да не им е хрумнал, явно може да им се предложи за размисъл.

Трансджендър ли съм? Откъде да знам? Не бързай! Опитай!

Чувстваш ли се по-комфортно като момиче? Чувстваш ли се по-комфортно като момче?

Важното е, че сега трябва да си добре. Как ще живееш след 10 години, няма значение.

Като мъж? Като жена? Не е нужно да решаваш това в момента.

Вземи блокери на пубертета.

Все още ли си много млад? И току-що навлязъл в пубертета?

Можете да попитате Вашия лекар дали блокерите на пубертета могат да ви помогнат. Блокерите на пубертета са специални лекарства. Тези лекарства гарантират, че не достигате пубертета.

Това означава, че тялото ви не се развива по-нататък… Това ви дава повече време за размисъл. И можете да мислите в мир: Кое тяло ми подхожда?“ 

И ако това е „мир“… По-нататък в цитата се обяснява, че хирургията ще дойде след 18 г., само малко търпение.

Едно време питахме малките сладури: „Кого обичаш повече, мама или тати?“ Сега ще ги питаме: „Трансджендър ли си?“

С какво право?

С какво право подобни НПО агитират не само родители, а и техните свободно цъкащи из Интернет деца? С правото, което ние самите като законодателство сме им дали. 

Защото да бърникаш в детската психика не е шега! Не е шега да внушаваш (защото това е безкрайно повтарящо се внушение), че вероятните проблеми на някого да не се впише, да не се справи, да не се чувства щастлив са… в пола му. Правейки това, съответното НПО е престъпник спрямо природата на човека. И родителите трябва да знаят, че има престъпление спрямо техните деца!

Нека българите не се подсмихват на „глупавите германци“, защото само още едно умнокрасиво поколение с промит мозък да порасне тук, няма да има значение какво мислим ние, 50-годишните… Защото ние самите масово пращахме децата си да вземат ум и акъл от „финансово развитите страни“, без да отчитаме, че те вече са поели надолнището по отношение не само на морала, ами и на реалността… 

Защита или промоция на ЛГБТИ

Като прочетох за ЛГБТИ детската градина в Берлин, между другото, отначало си помислих, че това учебно заведение е отворено заради деца с явно предпочитание към друг пол, които биха били малтретирани и обиждани заради хомофобия. Ала нищо подобно.

Тази детска градина се оказа „образователна“, или ако искате образУвателна. Образува в малките деца мисли, които те в тази възраст обикновено нямат, а играят на приказни герои, учат се на приятелство и дисциплина. 

Сега ще трябва усилено да мислят за секс. 

Психолозите обаче са отчели, че деца от нездрави семейства, например на проститутки, клошари, алкохолици, които отрано се сблъскват със сцени на разюздан секс, бил той и хетеросексуален, после остават с огромни психически травми. Камо ли ако е еднополов, което разбива самата им представа за постоянство и идентичност. 

Но няма нищо, Системата е помислила за тия, които ще бъдат с разбита психика на средна възраст! Засега те са отлични донори за Биг фарма (блокери, операции и тунинг), а по-късно системата вече пълзящо легализира евтаназията на депресивни личности, които „сами са го поискали“. Вече има прецедент с тийнейджърка, която имала психично страдание, и е сложила „с разрешение” край на живота си. А ние „назадничавите” още оплакваме Петя Дубарова. 

ТОВА ли искаме за децата си?

Та във въпросната детска градина децата щели навреме да свикват и да се образоват за третия пол, като в книжките им принцът се жени за друг принц и прочее. Записвали се не само деца на „широко скроени родители“, но и деца от квартала, защото им било близко. 

Следва най-ужасната част. А може би тя е предвидима. 

Защитник на педофилията сред управителите на детската градина

Адвокатът на педофили Рюдигер Лаутман се оказва в директорския борд на детския център. Лаутман често е обвиняван, че подкрепя педофилията. През 1994 г. публикува „Die Lust am Kind. Portrait des Pädophilen“ (Страстта към деца. Портрет на педофила).

Самият Лаутман отхвърля това твърдение: „Не съм привърженик на сексуалното насилие или педофилията. По-скоро се опитах да разбера действията на педофилите и да опиша поведението им.“

Факт е обаче, че Лаутман участва в предложение от 1979 г., призоваващо за премахване на раздел 176, в който се посочва, че сексуалните действия срещу деца под 14-годишна възраст са наказуеми от закона. 

Следва да си напомним за постепенното нашествие на идеология, първо състрадаваща на педофилите, после оправдаваща отдаването им на мечти за детски ласки и естествено следва тяхното категоризиране като „нов вид сексуалност“, която няма защо да бъде преследвана, ако е по взаимно съгласие. 

В младите си години съм участвала в доброволческа благотворителност към бедни ромски деца, спящи на софийската гара. Мога да кажа, че те бяха постоянен обект на педофили: от глад и ниска култура се влачеха напълно доброволно с тях, като казваха, че са „женени“. А в настоящия свят все повече се промотира не толкова какъв си, а „какъв се чувстваш“. Съпротива няма да има. Особено при добре промити отрано мозъци.

Пази, Боже, децата ни!

Последно качени

Свързани постове