Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Руската шпионска афера: съдии, уволнение и геополитика

Николай Малинов: Америка раздава правосъдие, а Русия раздава ордени. Името на съдия Андон Миталов нашумя през ноември 2019 година, когато позволи на обвинения в шпионаж в полза на руски организации председател на Национално движение “Русофили” Николай Малинов да пътува за Москва. В Кремъл обвиняемият Малинов бе показно награден с орден “Дружба” лично от Владимир Путин. Посолството на Съединените щати у нас разпространи изявление на държавния секретар Майкъл Помпео, в което той заявява, че “публично оповестява името на съдията Миталов за участието му в сериозна корупция” и му наложи забрана да влиза в САЩ.

Тогавашния главен прокурор Сотир Цацаров коментира, че решението на Андон Миталов е незаконно. Сега след забраната за влизане в САЩ от страна на държавния департамент на САЩ, правосъдния ни министър Данаил Кирилов предложи на ВСС въпросния съдия да бъде уволнен поради уронване на престижа на съдебната система, а председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов обяви, че на Висшият съдебен съвет (ВСС) не са предоставени никакви данни за нарушения на съдия Миталов. Има ли основание да бъде уволнен съдия Андон Миталов и какви ще бъдат аргументите за това? Какви геополитически игри и проекти се крият зад случващото се и каква трябва да е позицията на България в това?

Изгледайте докрай, за да чуете за русофилството и българския патриотизъм.

Цялото предаване Фронт на Събитията: Фронт на Събитията: Национализация, Приватизация и СРС 2020 (цял епизод)

Фронт на Събитията
Фронт на Събитията
Фронтът на събитията е създаден за и от свободните човеци! В предаването гости, експерти и общественици дискутират и анализират актуалните събития по света и у нас, разкривайки скритите връзки между събитията в геополитиката, икономиката и социалните и обществени теми!

Последно качени