Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Присъда заради научен доклад относно последствия от хомосексуализма

Мариуш Дзержавски бе осъден заради изнесени от него медицински предупреждения относно хомосексуалността като среда за развитие на педофилия и зарази от HIV.

Правото на научни изследвания се ограничава съдебно

Мариуш Дзержавски, член на борда на фондация „Право на живот“, беше осъден в полския град Гданск на една година общественополезен труд и глоба от 15 000 полски злоти (3204 евро).

Обвинителният акт обхваща три въпроса:

  1. Фондация „Право на живот“ е обвинена в публикуване на научни данни, според които хомосексуалистите са по-склонни да извършват актове на педофилия
  2. Фондацията е публикувала информация, че хомосексуалистите са по-склонни да бъдат заразени с ХИВ
  3. Фондацията обвини ЛГБТ активисти, че участват в про-ЛГБТ сексуално образование на СЗО, което насърчава децата да участват в хомосексуални практики. 

Съдът прие твърдението на ЛГБТ активистите, че публикациите на фондацията всъщност са клевета срещу хората с хомосексуална ориентация, уронват репутацията им и по този начин засягат образователната им дейност. 

Девалвация на понятието „клевета“

Коментирайки изхода от съдебното дело, Дзержавски каза, че „днешната присъда напомня за механизмите в тоталитарните времена“ и не е нищо по-малко от превантивна цензура чрез глоби и ограничения върху свободата да се публикуват факти. Pro-life активистът е категоричен, че информацията, предадена във връзка с указанията на СЗО за сексуално възпитание на деца, е насърчавала децата да участват в сексуални практики.

„Има редица научни изследвания, които показват непропорционално голям процент педофили сред хомосексуалистите. Нещо повече, самата ЛГБТ общност открито изрази положителното си отношение към секса с деца. Някои ЛГБТ активисти работиха за легализиране на педофилията. Организаторите на най-големия полски ЛГБТ „парад на равенството“ във Варшава публично се хвалят, че участник и промоутър на „парада“ в миналото е бил Фолкер Бек – германски политик от партията на Зелените, поискал легализирането на педофилията. Такива примери могат да се изброяват дълго, но революционерите на дъгата не само се преструват, че подобни ситуации не се случват, но и заплашват всеки, който напомни за това в публичното пространство“, казва Дзержавски.

Подстрекателство към педофилия

Дзержавски е осъден и за това, че фондацията информира поляците, че ЛГБТ общността провежда дейности, насочени към подготовка на деца и младежи за съгласие за секс и готовност за участие в сексуални контакти.

„Не сме си го измислили. Този факт е изрично посочен в официалните, публикувани писмени стандарти на революционерите на дъгата. Става дума за стандартите на СЗО за сексуално образование в Европа, според които се организира и провежда така нареченото сексуално образование в училищата и в интернет. Всеки може да погледне този документ, който е публично достъпен в мрежата и да прочете, че още на 6-9-годишна възраст децата трябва да развият разбиране за понятието приемлив пол“, а на възраст 12-15 години децата трябва да придобият умения за водене на преговори и общуване, за да практикуват безопасен и приятен секс“, обяснява Мариуш Дзержавски.

Както „Богари Медия“ вече писа, кампанията в световен мащаб за легализиране на педофилията чрез милозливост, мода, извращаване на понятията и толериране на педофили тече в пълен ход. 

Нямаме намерение да се прекланяме пред тези съдебни преследвания – казва Мариуш Дзержавски, който обявява обжалване на присъдата, по-нататъшна борба пред съдилищата и организиране на още национални събития като част от кампанията „Спрете педофилията“.

Тъмбнейл Подкаст Град на Високо

Подкаст: Град на Високо

Виж повече

Последно качени