Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Премълчават ли се страничните ефекти от ваксините на правителствено ниво?

В контекста на дезинформация и пропаганда, разпространявани от масовите и социалните медии, напоследък се появяват все повече сигнали на хора “отвътре”, които предоставят важна за обществото “вътрешна” информация относно страничните ефекти след ваксина и другите нередности, свързани с работата на здравната система. 

Неправителствената организация Проджект Веритас (Project Veritas) работи в посока на това нередностите да излязат наяве. Към нея наскоро се обърна и регистрираната медицинска сестра и федерална служителка Джоди О’Майли с цел да съобщи за проблемите, на които е била свидетел в здравно учреждение, подопечно на федералното правителство – Индианския медицински център във Финикс, част от Департамента по здравеопазването и социалната политика на САЩ (HHS). 

Разкритията ѝ потвърждават вече известните ни странични ефекти след ваксината и висока смъртност след нея, както и липсата на достатъчно научни изследвания върху тези нежелани реакции след ваксина, които направиха въпроса опасни ли са ваксините реторичен.

“Никой не обвинява ваксините”

О’Майли документира разговорите с няколко лекари и медицински сестри относно десетките случаи на странични ефекти след ваксина, на които всички те са били свидетели. Сред тях са тридесет и няколко годишен мъж, развил миокардит и застойна сърдечна недостатъчност след втората доза, петнадесетгодишно момче с кръвни съсиреци и двустранна сегментална остра емболия и хипоксия две-три седмици след първата ваксина на Пфайзер – странични ефекти, които на тази възраст са нетипични за здрави деца с нормално тегло. 

Не на последно място, медицинската сестра разказва за смъртта на своя колежка, принудена да се ваксинира, за да запази работата си, въпреки че е прекарала цялата пандемия на първа линия и въпреки възраженията ѝ по религиозни причини. В документираните лични разговори между здравни служители се чува те да обсъждат, че въпреки всички очевидни странични ефекти “никой няма да обвини ваксината”. 

Страничните ефекти след ваксина не се докладват в официалната база данни VAERS

Към всеизвестните проблеми със страничните ефекти след ваксина се прибавя и проблемът, че тези данни не се събират официално и целенасочено за научни изследвания и евентуално подобряване на качеството на ваксината, което допълнително хвърля съмнения върху целите на ваксинацията. 

На първо място, въпреки че политиките и администрацията на болницата се определят от федералното правителство на САЩ, няма директива страничните ефекти от ваксината да бъдат докладвани в Системата за докладване на нежелани събития при ваксини (VAERS), на базата на която да се проследят всички нежелани реакции и смъртността поради ваксините. 

Както самата О’Майли подчертава, докладите за страничните ефекти са от ключово значение, тъй като “в момента се намираме в трета фаза на клинични изследвания”, в която се събират необходимите данни, без които е невъзможно да се правят твърдения, че ваксината е “безопасна и е одобрена за употреба”. Отдавна е известно, че в системата се докладват само по-малко от 1% от случаите (данни от изследване на Харвард Пилигрим от 2010 г.). По думите на различни медицински лица “никой не докладва” страничните ефекти, понеже този доклад отнема над половин час. По-важната причина, свързана с настоящата пандемия обаче е, че “не докладват, защото искат да заметат страничните ефекти под килима”

На този етап във VAERS между 14 декември 2020 г. и 17 септември тази година са докладвани 726 965 нежелани реакции, сред които докладите за настъпила смърт са 15 386, а за тежки увреждания – 99 410.

Като разгледаме тези числа и прибавим твърденията на здравните работници за големия брой странични ефекти, можем да заключим, че броят на нежеланите реакции е много по-голям. 

Не се отчитат и данните на Медикер 

Вътрешна информация за над 45 000 смъртни случая поради експерименталните препарати изнесе и компютърен специалист, работещ с бази данни от здравеопазването. Става дума за системата на Медикер (Medicare) – федерална програма за здравно осигуряване на лица над 65 г. и хора с увреждания и бъбречни заболявания в краен стадий, която също е подопечна на Департамента по здравеопазването и социалната политика (HHS). Тя представлява и най-голямата база, съдържаща данни относно над 59 млн. души – около 20% от населението на САЩ, а съответно и относно настъпилите странични ефекти след ваксина. 

В нея са отчетени 14 900 смъртни случая на хора под 81-годишна възраст и 28 065 – на хора над тази възраст. Всички те са починали в рамките на 14 дни след втората доза. Томас Ренц, адвокат, работещ в сферата на правото на свобода в медицината, предупреждава, че ЦКПЗ (CDC на САЩ) не приемат лице за ваксинирано преди изтичането на тези две седмици след втората доза, и следователно вписват друга причина за смъртта при тези случаи. Това е още един начин, по който страничните ефекти след ваксина да бъдат прикривани от официалната статистика. 

Истина ли са твърденията, че ваксинацията е научно обоснована

Към горните случаи, в които ясно личи, че данни за страничените ефекти не се събират, а и малкото количество налични не се отчитат, можем да прибавим още примери за преднамерена липса на научност в подхода към ваксините. На първо място, лекарите от същото здравно заведение коментират, че през последните 18 месеца липсват публикувани научни изследвания в общественото пространство, защото  “правителството не иска да знаем, че ваксината е пълен боклук”

Освен това, не се правят изследвания на антителата при преболедували и ваксинирани, така че да могат да се направят реалистични изводи. Взимайки предвид и тези твърдения, можем да направим извода, че ваксинацията никак не е научно обоснована, както твърдят хората, издигащи я в култ, а целта не е опазването на здравето на хората.

Автоцензурата и страхът от уволнение сред лекарите ще доведат до сериозни последствия 

След като става ясно, че лекарите са свидетели на толкова много нередности, изниква въпросът защо повечето не се обявяват против масовата ваксинация срещу Covid-19? Защо не изнасят информацията за страничните ефекти след ваксина в публичното пространство, а оставят всичко това да се превърне в публична тайна, за която всички знаят, но никой не действа за разрешаването на проблема? 

Както се очаква, голяма част от тях, видно и от самия запис, подкрепят ваксинацията срещу Covid-19 и си затварят очите за случващото се само защото се надяват по този начин пандемията да приключи по-бързо – довод, който предвид всички налични факти, е неоснователен. Част от здравните лица смятат, че след като работят за правителството, най-важното е да следват политиките и протоколите в болницата, без оглед на последствията. Други медицински работници следват поставените правила от страх, че ще загубят работата си.

Богари Медияhttps://bogari.bg/
Bogari Media - Медията на скритата истина - за нещата каквито са!

Последно качени

Свързани постове