Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Какво представлява ваксина и как се измени дефиницията?

CDC (Центъра за контрол и превенция на заболяванията на САЩ) тихомълком промениха дефиницията за ваксина. Ваксина вече не е активно вещество, което създава имунитет и съответно превенция на инфекция, но предоставя „защита“ от инфекция, каквото и да значи това. 

  • Преди: “Ваксина: Продукт, който стимулира имунната система на човека да произведе имунитет към специфично заболяване, който да го защитава от това заболяване.

Ваксинация: Актът на приемане в тялото на ваксина, която произвежда имунитет срещу определена болест.”

  • Сега: “Ваксина: Подготовка, която се използва да стимулира имунен отговор на човешкото тяло срещу конкретно заболяване.

Ваксинация: Актът на приемане в тялото на ваксина, която произвежда защита срещу определена болест.”

Забелязвате ли промяната в дефиницията? Думата “имунитет” вече не фигурира в дефиницията какво представлява ваксина.

иРНК ваксините не са възприемани досега като ваксини

Kакво сега се промени? Политиката… Оказва се, че небеизвестният д-р Фаучи преди време е искал да запази патент за иРНК ваксина срещу ХИВ, като патентното ведомство на САЩ му отказали през 2003 г. под претекста, че това не може да се нарече ваксина: 

“Тези аргументи са убедителни, доколкото антигенен пептид стимулира имунен отговор, който може да произвежда антитела, които се свързват със специфичен пептид или протеин, но не е убедителен по отношение на ваксина. Имунният отговор, произведен от ваксина, трябва да бъде нещо повече от някакъв имунен отговор, но трябва да бъде и защитен. Както бе отбелязано в предишното производство пред ведомството, в областта се признава терминът „ваксина“ като вещество, което предотвратява инфекцията. Заявителят не е доказал, че заявената ваксина отговаря дори на по-ниските стандарти, посочени в спецификацията за ваксина, да не говорим за стандартната дефиниция за действие на такава. Следователно, заявленията 5, 7 и 9 не действат като анти-HIV-1 ваксина, поради което не могат да се патентоват.”

Този аргумент очевидно следва да се прилага и при патента за действието на ваксината на Модерна и на тази на Пфайзер и Бионтех. Клиничните изпитания за „предполагаема ваксина“ на Moderna и Pfizer изрично признават, че тяхната технология за генна терапия няма въздействие върху каквато и да е вирусна инфекция или предаване (заразяване) и просто предизвиква в получателя (ваксинирания) способността да произвежда S1 спайков протеин (шипов протеин) ендогенно чрез въвеждане на синтетична иРНК последователност. Дали в Европа дефиницията за ваксина остава същата или ковид ваксините всъщност са генна терапия?

Въпреки това натискът върху неваксинираните продължава

Все повече се разкрива, че политиката за ваксинация не е продиктувана от епидемиологични данни и основания, а по-скоро има политически натиск срещу неваксинираните да се ваксинират с новите „ваксини“ срещу Ковид 19. 

Здравния министър на Израел наскоро бе хванат да казва, че няма епидемиологично основание да се въведат т.нар. зелени паспорти (ваксинационни паспорти, наричани също сертификати за ваксинация срещу Ковид 19), а това се прави с цел натиск срещу неваксинираните, защото „те били проблеми“. 

Това всичко се случва на фона на данните от Израел, че преболедувалите Ковид 19 имат 13 пъти по-силен имунитет срещу коронавируса, отколкото ваксинираните с ковид „ваксините“. Изследванията показват, че ваксините не пазят ефективно от Делта варианта, и затова заговориха за трета бустерна доза. Да не говорим, че третата доза увеличава наситеността на токсичния спайк протеин в кръвта до количества, които са още по-опасни за човешкия организъм. 

Защо тогава толкова яростно натискат цялото население да се ваксинира? 

Отговорът лежи в това, че при почти пълна ваксинация т.нар. контролна група (неваксинираните) няма да съществува. Няма да има с кого да бъдат сравнени ваксинираните, за да се оцени ефективността на „ваксините“ срещу Ковид 19. 

Съвсем логично идва въпроса – добре де, не виждат ли, че това ще бъде резултатът? Не виждат ли, че това може да се превърне в катастрофа за човечеството? Това говори за преднамерени действия. А тепърва ще разбираме какви са те.

Какво трябва да знаем за ваксините срещу Ковид 19?

Повече за политическите и обществени процеси относно Ковид ваксините можете да проследите в предаването КОВИД-19 ВАКСИНИТЕ – ПОЛИТИКА, ИКОНОМИКА И ИДЕОЛОГИЯ на Студио Градът.

Богари Медия
Богари Медияhttps://bogari.bg/
Bogari Media - Медията на скритата истина - за нещата каквито са!

Последно качени

Свързани постове