Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Обвиненията срещу Божков: Справедливост и политика

Повдигнати са вече 11 обвинения срещу Васил Божков, собственик на „Национална лотария“, част от които са за ръководене на престъпна група, за опит на подкуп на длъжностно лице и за държане и отчуждаване на културно-исторически ценности. Фондация „Тракия“, която управлява колекцията антични предмети на обвиняемия бизнесмен счита дейността си в полза на обществото, но прокуратурата настоява че става дума за иманярство и ограбване на множество културно-исторически ценности. След като обявиха ареста на Божков в ОАЕ и прокуратурата официално поиска неговата екстрадация, станаха известни сведения за срещи с шефът на външното разузнаване на Русия Сергей Наришкин, чиято цел е била да се застъпи за обвиняемия.

Главният прокурор Иван Гешев възложи на Държавна агенция “Национална сигурност” ДАНС да извърши пълна проверка на всички приватизационни сделки и целия приватизационен процес.

Какъв е политическия аспект на случващото се и до какво ще доведе акцията на прокуратурата?

➡️ Цялото предаване Фронт на Събитията: Национализация, Приватизация и СРС 2020, по Bogari TV, можете да гледате тук: https://youtu.be/3fTiKfix0LA

➡️ Абонирайте се към канала за повече анализи: https://www.youtube.com/channel/UCsNd…

Фронт на Събитията
Фронтът на събитията е създаден за и от свободните човеци! В предаването гости, експерти и общественици дискутират и анализират актуалните събития по света и у нас, разкривайки скритите връзки между събитията в геополитиката, икономиката и социалните и обществени теми!

Последно качени

Свързани постове