Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Ковид-ваксините състаряват тялото и водят до самоубийства. Парадокси в Япония.

Напоследък във фокуса на ковид статистиките е Япония, която от месеци е с небивало висока заболеваемост и смъртност.

Политиците завоалират истинската причина

Голяма част от населението на Япония има три ваксинации, а законодателството за ваксинация включва вече и бебета на 6 месеца. Учените обаче предупреждават, че пренасищането на организма с бустери води до трагични резултати по отношение на имунитета.

Несъответствието между официалния брой случаи и начина, по който се развива осмата вълна на Ковид-19 в Япония, усложнява дебата за това кога и как нацията трябва да прекрати пандемичните си мерки. Междувременно броят на новозаразените нарасна, надхвърляйки 220 000 на 5 януари, доближавайки се до пика, регистриран по време на седмата вълна през август, когато случаите надхвърлиха 260 000 според Our World in Data.

Научно изследване – клетъчно стареене на органите след ваксинация

Шиповите протеини на иРНК-ваксините срещу Ковид-19 нахлуват във „всички основни органи“ и ускоряват клетъчното стареене. Позовавайки се на документ от Китай, изследователите, които публикуваха откритията си във френския вестник France Soir, обясниха, че биологичното стареене преминава в хипермотор при излагане на протеини, които съкращават ДНК последователности, известни като теломери, които защитават краищата на хромозомите. 

При морски свинчета, на които са били инжектирани иРНК, ендотелната функция на животните е била нарушена от излагането на пиков протеин. При хора същият резултат се наблюдава при повторение на експеримента. На този фон постоянните бустери в Япония звучат в пълен дисонанс с естеството на нашия организъм. Народът, славещ се със своите дълголетници, в момента ускорено ги губи.

Общност на хора, травмирани след ваксини: „Много от нас опитаха да се самоубият“

React19, управлявана от доброволци организация с нестопанска цел в САЩ, се опитва да осигури ​​защитник на всеки пострадал от ваксина човек, като защитниците им помагат да кандидатстват за финансова помощ и да намерят лекари за лечение на симптомите. Хората, които са преживели неблагоприятни събития след ваксинация, се сблъскват с много медици (особено в началото на пандемията), които отказват да признаят, че ваксините причиняват проблеми. 

Американските власти също постоянно омаловажават страничните ефекти. Много от тежко пострадалите нямат близки или са изоставени от своите близки; голяма част от приятелите им, повлияни от медиите, също не им вярват. Много от хората, включително създателката на React19 Бриан Дрессен са опитали да се самоубият поради сринатия си живот или непоносими страдания. Някои, уви, са успели.

Последно качени