Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Бежанската вълна: Хибридна война с ЕС

Напрежението в Близкия изток отново ескалира след въздушната атака в Идлиб. По официални данни е имало загинали турски войници. Турция обвини властите в Сирия за нападението и предприеха ответни удари на различни стратегически позиции на Башар Асад. Така в началото на новата година се появиха нови конфликти в района придружени от нови бежански вълни насочени към Европа. Шокиращо за Европейските граници беше решението на Президента Ердоган да пусне емигрантите свободно през турската граница.Какво стои зад поведението на турските власти след поредните бежански вълни?

Наблюдава се игра на блъфове между големите играчи на геополитическата сцена, а Европа се е превърнала в арена на сблъсъци на чужди колонии и интереси. Има ли Европейският съюз ясна и единна идентичност и какво място заема в разиграващата се геополитическа схватка?

➡️ Цялото предаване Фронт на Събитията: Ердоган vs Европа – мигранти, къщи в Барселона, агентурите в България , по Bogari TV, можете да гледате тук: https://youtu.be/FueLmfhJpys

➡️ Абонирайте се към канала за повече анализи: https://www.youtube.com/channel/UCsNd…

Фронт на Събитията
Фронтът на събитията е създаден за и от свободните човеци! В предаването гости, експерти и общественици дискутират и анализират актуалните събития по света и у нас, разкривайки скритите връзки между събитията в геополитиката, икономиката и социалните и обществени теми!

Последно качени

Свързани постове