Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Украйна и Русия – ангели и демони. Черно-бяла ли е геополитиката?

Дискусия на Испанеум

Войната в Украйна трайно се настани в налагания ни от световния „елит“ дневен ред, но малко хора могат да съзрат цялостната картина на конфликта. Каква е предисторията и истинските предпоставки за кризата в Украйна? Кой подбужда и кой има интерес от тази военна конфронтация?

Докато погледите са приковани в Украйна, не се говори достатъчно за разсекретените данни за вредите от ваксините на Пфайзер и Модерна, за своеволията на ЛГБТИ общността (Виж: Културни войни. Disney и LGBTQ срещу родителските права във Флорида), нито за въпроса с абортите – тема, която в момента разделя САЩ на две. Вместо това обществото се вкарва в коловозите на двуполюсно мислене и агиткаджийство.

В конфликти като този в Украйна няма правилна страна, още повече когато става въпрос за комплексни междудържавни отношения, преплитане на икономически и политически интереси. Какво следва оттук насетне и как може човек да преодолее медийните манипулации и черно-бялото мислене?

Испанеум
Испанеум
Испанеум на древната реч означава "виждам всичко". Испанеум е медия, която предоставя свободен поглед върху потока на информация.

Последно качени

Свързани постове