Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Харвард се фокусира върху предполагаемите LGBTQ+ бебета?

Докато едни лекари се борят с небивалата пропаганда около самоопределянето на пола и блокиране на пубертета чрез операции и лекарства, което определят като „насилие над деца“, други усвояват средства за иницииране на курсове и работа с медиите за „повишаване осведомеността“ и грижата за „обслужването на сексуалните малцинства от бебета до възрастни хора“.

Харвард ще се „грижи“ за бебетата с „вариации в половото си развитие, възникващи още в утробата“?

На 11 януари 2023 г. от Harvard Medical School (HMS) – Медицинския факултет на Харвардския университет – излязоха с изявление пред медиите, че в последните доклади от медицинските им курсове за грижа към LGBTQ+ лица са пропуснали да споменат, че някои бебета се раждат с „вариации в половото развитие, които възникват в утробата и присъстват при раждането“. Те искат да коригират и изяснят това недоразумение и неточност, свързани с грижата и лечението на бебета, отнасящи се конкретно за тези с „физическите вариации“.

Тъй като „мисията и ценностите“ на HMS били „повишаване осведомеността и грижата за различните групи от населението“, то те създават Инициатива за здравеопазване на сексуалните и джендър малцинствата и ще обучават студенти, „за да отговорят на здравните нужди на пациенти, които са LGBTQ+, несъответстващи на пола или родени с разлики в половото развитие. Въпросните курсове ще се съсредоточат върху обслужването на хора от сексуални малцинствав целия възрастов спектър“. 

В курса е включена и Бостънската детска болница (Boston Children’s Hospital), която шокира медиите миналата година с видеоклип, в който се твърдеше, че някои деца знаят половата си идентичност, още преди да се родят“. 

В архивирана уеб страница на Националната детска болница (Children’s National Hospital) от август миналата година пък се изброяват „медицински грижи, утвърждаващи пола, и хистеректомия, утвърждаваща пола“ сред услугите, предлагани за „пациенти на възраст между 0-21 години“.

По-късно говорителят на болницата определи това като „недостатък в дизайна на нашия уебсайт“, който беше отстранен.

Едно е сигурно: стремежът за падане на възрастовата границата за „грижа“ към джендър лицата все повече граничи с безумие. Това плод на развитието на модерната наука ли е или просто стабилно инвестиране в джендър-пропагандата?

Все повече спада доверието към съвременната наука и медицина, които се превръщат в лост за прокарване на политиките на „новото нормално“.  Как да прецени един родител новината за установен медицински проблем с бебето му, докато то е още в утробата на майката, и то проблем, който явно се прикача към графата „грижа към LGBTQ+ лица“? Как да се пренебрегне гигантският дебат между различните медици-специалисти, относно проблемите с дефинирането на пола?

След огромните печалби, които се натрупаха покрай ковид истерията и необоснованите продажби на неизпитани ваксини за години напред, отваря ли се нова ниша за печалби под знака на „приобщаваща и утвърждаваща среда за здравеопазване на LGBTQ+ лица”?

Частни дарения за милиони дават тласък на обучението в Харвард за лечение на сексуалните малцинства и „коригиране на грешните идеи от самото начало

От Harvard Gazette (официалния новинарски уебсайт на Харвардския университет) се похвалиха още през 2018 г., че дарение в размер на 1,5 милиона щатски долара ще стартира Инициативата за равнопоставеност в здравеопазването на сексуалните малцинства в Harvard Medical School (HMS). Дарителите са семействата Коен и Бул-Коен, по инициатива на Пери Коен, който се определя като трансджендър. 

Деканът на HMS, насърчен от дарението, изрази увереността си, че тяхното училище „трябва да ръководи тази широко разпространена промяна в медицината“. А Джесика Халем, LGBTQ+  програмен директор в HMS, в ентусиазма си стигна още по-далеч като заяви: „Тази инициатива не е просто „добавяне на още нещо“ към вече пълната учебната програма. Става въпрос да се открие къде грешните идеи несъзнателно се циментират в главите на хората и да ги коригираме от самото начало, така че да не се налага да се отучват по-късно. Става въпрос да пренапишем историите и езика, който ползваме, изграден около по-доброто разбиране за това как сексът и пола наистина работят в животите на хората.“ 

По всичко личи, че тук не става дума просто за медицина, но за идеологическо налагане на нов стандарт, като по този начин „не само тези, които вече имат интерес да се грижат за този сегмент от населението, но и всеки студент, придобил докторска степен по медицина от HMS, ще премине през строго обучение в тази област на науката и клиничната практика.“ „Образователният компонент на инициативата не се изчерпва с учениците, учителите също ще бъдат обучавани“.

Ще лъжесвидетелства ли Свидетелството за раждане?

Докато в Съединените щати и Харвард явно още от утробата на майката знаят дали бебето е „LGBTQ+ лице“, то в Куинсланд, Австралия, хората от  LGBTQ+ общността се жалват, че „като родители, когато за първи път държим новороденото си бебе, няма ясни доказателства за сексуалността или правилния пол на детето.“ Затова те приветстват предложението за нов закон, който да разреши на гражданите в щата да имат „точно отразен пол в свидетелствата им за раждане“. Те се надяват също и самите родители да могат да се идентифицират по свое усмотрение в акта за раждане като „майка“, „баща“ или „родител“, защото според тях: „Какъвто и да е нашият пол или сексуална ориентация и без значение как са заченати децата ни, свидетелствата за раждане на децата ни сега ще отразяват нашата модерна и разнообразна семейна структура“.  (Богари Медия вече предупреди до какви нови модерни семейни структури, разрушаващи из основи традиционния семеен модел, може да се стигне скоро и в Германия).

Досегашните закони се набеждават за „жестоки и остарели“, защото изисквали от транс-хората и несъответстващите на пола да се подлагат на операция за потвърждаване на пола. Сега щяло да е достатъчно само едно „подкрепящо изявление от някой, който ги познава от 12 или повече месеца“ .

Наистина е притеснително как проблемите с пола – от проблеми на една малка общност се превръщат в световен проблем, и постепенно се замесват всички членове от обществото, дори и само в качеството им на „свидетели“ на половата „промяна“ на някого от последната година. Медицината също се е емнала да „пренаписва историята“ и да разбива „цимента“ в главите на консервативните „старо-нормални“.

Стъпките на „прогреса“ в 21 век

Стъпка по стъпка „новото нормално“ пълзи и заразява все по-нашироко. Започва с предефиниране на основните понятия и ценности, парадира за признаване и търпимост, нормализиране, легитимиране, прокрадване в обществото чрез административна промяна и законодателство и като финал преследване и социално изключване на несъгласните и наивниците, осмеляващи се да обявят, че царят е гол. 

Новото нормално“ зорко следи да обхване прогресивния човек от утробата през целия му възрастов спектър.

И все пак: „Царят е гол!“

Последно качени

Свързани постове