Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Дания тихомълком спря ваксинацията на хора под 50

Дания мълчаливо призна, че рисковете от инжекции с иРНК надвишават ползите за здрави хора под 50 години. Скандинавската страна вече няма да предлага бустери и ваксини Ковид-19 на лица под 50 години, които не са изложени на висок риск да се разболеят от вируса, съобщи датският здравен орган (SST).

Според съобщение на уебсайта на агенцията, на хората под 50 години, които са изложени на по-висок риск да се разболеят тежко от вируса, все още ще бъдат предложени ваксинации срещу ковид, но всички останали под 50 години вече няма да се нуждаят от ваксината, защото вече са „добре защитени срещу тежко заболяване от Ковид-19“ поради минали ваксинации, и/или предишни инфекции.

SST забрани ковид ваксините за здрави хора под 50 години, въпреки че агенцията „очаква, че броят на инфекциите с Ковид-19 ще се увеличи през есента и зимата“. С други думи, датският здравен отдел смята, че повечето хора е по-добре да се разболеят от коронавирус, отколкото да получат повече иРНК инжекции.

За разлика от тях, здравните власти в САЩ планират да препоръчат на всички, освен възрастните хора и имунокомпрометираните, да получават ковид бустери веднъж годишно, като се започне с новите нетествани модификации, които се пускат сега! Правителството планира да препоръча възрастните хора и тези с отслабена имунна система да получават бустерите по-често.

В свой туит кардиологът д-р Питър Маккълоу нарече ваксините „нежелана заплаха“ и изрази желание САЩ да последват примера на Дания „за премахване на риска от нараняване, увреждане и смърт“. 

Войната наистина е на живот и смърт

Знаем, че младите хора и децата са бъдещето и животът ни… Но войната сега е изключително подмолна, както ще видите в следващите редове.

През юли 2021 г. Британското правителство спря да ваксинира здрави деца, но никога не изрече истинските мотиви – а именно, доказаните хиляди странични реакции при хора на всякаква възраст, както и неправомерния натиск върху населението да употреби препарат, който не е бил достатъчно тестван. Разбира се правителството има интерес да опази от „внезапна смърт“ работоспособното си население. Ала в мотивите не се говори за това, а се прокарва лицемерна пропаганда

Много експерти по обществено здраве повдигнаха въпроси за морала на инокулирането на деца с нисък риск във време, когато много от най-уязвимите хора в света все още нямат достъп до ваксини. 

Всъщност истината е, че доста африкански страни категорично отказаха да бъдат опитно поле за продукти с неясен ефект, както Богари Медия вече писа. Същото направи и Индия, при което се наложи Пфайзер заднешком да напусне техния пазар

Децата са беззащитни

Още през януари 2022 г. и Швеция отказа да предлага ваксини за деца. В крайна сметка, в повечето страни по света детската ваксинация е само препоръчителна. Учените буквално заринаха пресата (която смееше да ги публикува) с декларации да се оставят децата на мира. Но за съжаление в доста държави наивността, детинското мислене и податливостта на реклами се насърчават до безобразие.

Например във Филипините родители са подали иск до съда за промяна в законодателството на страната, което разрешава на деца под 11 години сами да решат дали искат ваксина. При отказ на родителя, молбата за съгласие ще бъде подписана от отдела за закрила на детето

Подобно бе положението на тийнейджърите и в Канада, която се оказа превзета от нечуван тоталитаризъм, а уж ваксинираният ѝ премиер се оказваше отново и отново заразен с Ковид, колкото пъти пред вратата му пристигаха протести и проблеми. Неслучайно там се разви почти неотразеният от нашите медии огромен протест „Конвой 2022“, стартирал в най-тежката зима през територията на тази огромна страна. 

В други държави децата бяха директно примамвани да се ваксинират, докато военослужещи и разузнавачи пазеха живота си с цената на всичко. Поредните 300 души неваксинирани напускат канадските военновъздушни сили до края на октомври. Зад военните събития в Украйна и енергийната криза тече процес, който е меко казано ужасяващ. Защото въпреки края на тежката част от пандемията, когато случаите на тежък Ковид са изключително малко, доста държави продължават да прокарват опасна политика към здравето на младото поколение, опитвайки да „нормализират“ безогледното намесване в нашето ДНК. Вече  се проучват възможности и останалите ваксини, както и доста лекарства, да станат „от нов тип“ (тоест иРНК), без значение дали това ще доведе до скорошни или дълготрайни увреждания на телата ни.

– РЕКЛАМА –

Последно качени

Свързани постове