Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Русия на Путин и интересите на Джо Байдън в Украйна

Изледайте цялото предаване на Фронт на Събитията: Конфликтът Украйна и Русия – каква е връзката със случващото се на Запад?

Има ли паралел между съвременна Русия и стария Съветски съюз?

Въпреки останалите маниери и наследство от старите служби и структури на СССР, прокарваната политика от Путин се различава на идеологическо ниво от автентичния комунизъм. Това потвърждава факта, че старите убедени комунисти участват в неомарксистката културна революция, която днес се разгаря в Западния свят и се опитва да наложи нов вид тоталитаризъм.

Проблемите на САЩ. Има ли Байдън интерес от конфликта в Украйна?

От другата страна на океана, ситуацията в САЩ е значително усложнена не само вследствие от пандемията, но и заради задаващата се икономическа криза. Американският президент Джо Байдън и неговата администрация са изправени пред множество проблеми, а критиките и недоволството растат. Още след изтеглянето на американските военни от Афганистан рейтингът на Байдън значително спадна. Тази тенденция продължава и с протестите против ковид мерките и задължителната ваксинация. Отвлича ли се вниманието на американските граждани от вътрешната криза в страната? Успешни ли ще бъдат за демократите предстоящите избори за Конгрес в САЩ?

Фронт на Събитията
Фронт на Събитията
Фронтът на събитията е създаден за и от свободните човеци! В предаването гости, експерти и общественици дискутират и анализират актуалните събития по света и у нас, разкривайки скритите връзки между събитията в геополитиката, икономиката и социалните и обществени теми!

Последно качени