Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Масови протести в Киев

Няколко хиляди души се събраха на 3 ноември в центъра на Киев, протестирайки срещу принудителната ваксинация срещу COVID-19 и ограничителните мерки, наложени заради пандемията.   

Хората издигаха плакати с надпис: „Без задължителна ваксинация!“, „Долу ръцете от нашите деца“, „Изключи телевизора и включи мозъка си“, „Без изкуствен локдаун“,  „Право на присъствено образование“ и др.

От 9 декември ще бъдат уволнявани неваксинирани държавни служители и социални работници, съобщиха от правителството.

Ресторанти, хотели и фитнес центрове ще останат отворени, ако 100% от служителите са ваксинирани или имат отрицателни ежедневни тестове.

Властите в Киев ограничиха достъпа до обществен транспорт и заведения за хора, които остават неваксинирани срещу COVID-19, в опит да увеличат бавния процент на ваксинация в страната.

Украинският президент Володимир Зеленски обяви на 16 ноември, че тези, които получат две ваксини, ще получат плащане около 33 евро. Засега само около 17-28% от населението на Украйна е ваксинирано.

Нормално е, че народ, който е преживял Чернобил и има голям опит с лъжи и информационно затъмнение, вече проверява много внимателно информацията, която опитват да му внушат.

След очевидните за цял свят факти, че ваксинираните разпространяват вируса, лежат в болница, а нерядко и умират от странични ефекти, украинците не намират разумно основание да избързват с експерименталната терапия, която не е преминала срока за проява на дълготрайните си ефекти и вреди.
Буди особено безпокойство фактът, че в последната година не се поощрява никакъв научен дебат, бави се одобрението на традиционни типове ваксини, като населението на много страни, сред които и държавите на ЕС, е задължено да използва единствено и само РНК и ДНК ваксините. Вместо да научаваме за нови методи за лечение, както и за изпитанията на нови лекарства, все повече правителства „превантивно“ въвеждат управление близко до военното положение. Усещането у хората по цял свят, че се случва нещо неестествено и незаконно, с основание расте.

Богари Медияhttps://bogari.bg/
Bogari Media - Медията на скритата истина - за нещата каквито са!

Последно качени

Свързани постове