Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Клуб Политическа Академия с нова рубрика за българите в чужбина (ВИДЕО)

От Клуб Политическа Академия стартираха нова рубрика „Българи с Отечество без граници“, която има за цел да организира срещи с българите в чужбина. Клуб Политическа Академия е неформална общност от съидейници, съмишленици и общественици, известна с точните се прогнози и аргументирания си призив за негласуване на парламентарните избори още през септември миналата година, с цел свикване на Велико Народно събрание. (Повече по темата разбери тук: https://bogari.bg/veliko-narodno-subranie-i-majoritaren-vot/). В началото на годината, Клубът изпрати и официално писмо до президента на Република България, служебния министър-председател, председателя на Народното събрание и всички народни представители, с което апелират за рестарт на демократичните процеси в българското гражданско общество чрез свикване на Велико народно събрание и приемане на нова конституция, отговаряща на волята на суверена относно начина на управление на българската държава и нейните граждани.

Първата онлайн-среща на „Българи с Отечество без граници“ с тема „Партийните игри и (зло)употребата на изборите. За българите с Отечество без граници.“ се състоя на 21.03.2023г. с участници Цветан Гайд, Натанаил Георгиев, Георги Георгиев и Тодор Йотов. На срещата се обсъди политическата обстановка в България за предстоящите парламентарни избори на 2-ри април 2023г. Част от темите, които се анализираха са:

  • Политическите партии в пълния спектър – големите системни партии и чии интереси прозират зад всяка една от тях.
  • Малките партии и каква функция играят те. Парламентарните сметки, 4 процентовата бариера и прогнозите за избирателната активност – какво да очакваме.
  • Ще има ли „евроатлантическа коалиция“? Какво стои зад тези слухове?
  • Алтернатива ли са Възраждане?
  • Темите за българския лев и джендър идеологията.
  • Да гласуваме ли на парламентарните избори на 02.04.2023?
  • Проблемите на българската избирателна система, политическата партокрация и лишаването на българина от истинския избор.
Богари Медия
Богари Медияhttps://bogari.bg/
Bogari Media - Медията на скритата истина - за нещата каквито са!

Последно качени