Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Хиляди австралийци демонстрират в поредния уикенд на протести

Групата „Милиони на поход срещу задължителната ваксинация“ организира протести в 30 града и населени места в Австралия и огромни маси хора протестираха срещу задължителните ваксини в събота 27 ноември.

Митинги бяха организирани и в Аделаида, Дарвин, Алис Спрингс, Пърт, Канбера, Нюкасъл, Балина, Инвърел, Тамуърт, Уага Уага, Бермаги, Лонсестън, Бънбъри, Олбани, Есперанс, Калгурли, Джералдтън, Карнарвон, Порт Хедланд, Брум и Кун. На протестиращите в Куинсланд в Голд и Съншайн Коуст, Бризбейн, Тувумба, Рокхемптън и Хърви Бей е казано, че са изправени пред глоба от 4000 долара, ако умишлено нарушат директивите на главния здравен директор.

Говорителка на полицията в Нов Южен Уелс каза, че приблизително 9000 души са присъствали на протеста в Сидни, който властите разрешават, след като са получили заявление от организаторите. „Не възникнаха проблеми по време на протеста; не са извършени арести и не са издадени съобщения за нарушения“, каза тя.

Депутатът Крейг Кели, чието противопоставяне на ваксините и ограниченията срещу коронавируса доведе до оттеглянето му от Либералната партия по-рано тази година, говори на митинга в Хайд парк и след това предава на живо събитието.

Протестиращи в цялата страна твърдят, че разпоредбите за задължителна ваксинация са дискриминационни. В Голд Коуст лидерката на One Nation Полин Хенсън се обърна към протестиращите и бе посрещната с бурни аплодисменти, удари с барабани и скандирания. Сенатор Хенсън тази седмица не успя да прокара законопроект във федералния парламент, който се стреми да защити австралийците от задължителни политики за ваксиниране, въведени от правителствата на щатите. Битката на австралийците за свобода продължава.

Богари Медия
Богари Медияhttps://bogari.bg/
Bogari Media - Медията на скритата истина - за нещата каквито са!

Последно качени

Свързани постове