Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Стратегията на Трифонов и правителството на малцинството

Какви резултати би донесла идеята за правителство на малцинството? Протестните партии нямат достатъчно гласове. Затова ако Слави Трифонов поиска коалиция с когото и да е, той ще се обвърже, а това би било крачка назад спрямо типично популисткия му подход. Но едно правителство на малцинството може да бъде подкрепено от всеки и „Има такъв народ“ ще приемат всички, които искат да ги подкрепят.

Има вероятност ГЕРБ също да ги подкрепят. От една страна, защото са заявили желание да се сформира правителство и от друга – самите те искат да застанат в парламентарна опозиция.

В крайна сметка е напълно вероятно такъв кабинет да се сформира. Концепцията зад него е представяне на определени приоритети, проекти и експерти, за които всеки да може да гласува. Това е хитър ход, но той не е само на Трифонов – има синхронизиране и договаряне и с други за предприемане на такива действия.

Фронт на Събитията
Фронт на Събитията
Фронтът на събитията е създаден за и от свободните човеци! В предаването гости, експерти и общественици дискутират и анализират актуалните събития по света и у нас, разкривайки скритите връзки между събитията в геополитиката, икономиката и социалните и обществени теми!

Последно качени