Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Промяна СЕГА и ВЕДНАГА: изтъркания политически шлагер

Промяна СЕГА и ВЕДНАГА: изтъркания политически шлагер

Защо настояват за служебно правителство веднага? Бързата работа е срам за майстора, било той политически!?

Фондация Гайд с дискусия и анализ на тема “Защита от инфекцията на политическото разделение”

Промяна СЕГА и ВЕДНАГА: изтърканият политически шлагер Паралелните действия на левите вълнения в България и Европа са в ход. Чрез множество публикации в чуждестранните медии има опит да се легитимира протеста като “говорител на народа“ и да се задълбочи политическото разделение в България. Нечуваното единогласие в действията на Елена Йончева и Радан Кънев, в опита им да провокират Европейската Комисия да се намеси във вътрешно-политическа ситуацията на страната ни, отвори врата и за фалшиви новини като тази, че Урсула Фон Дер Лайен е снела доверието си от българското правителство.

Със същата цел се разпространи критичното за правителството изказване на евродепутатът Клеър Дейли. Малко хора обаче си дават сметка кои са тези говорители, каква е тяхната цел и защо застават в тази позиция – Клеър Дейли участва в Европейска обединена левица, с отявлени комунистически възгледи и обвинение за конфликт на интереси.. Всичко това е с цел в бързината на събитията никой да не си даде сметка за реалната ситуация и да не осмисли събитията в политическата среда.

На кого всъщност вредят опитите за злепоставяне на България пред Европейският съюз и спиране на еврофондовете? Защо лидерите на протестната вълна искат оставка СЕГА и ВЕДНАГА? С времето маските падат и скритите мотиви и интереси излизат наяве. (Виж: https://www.youtube.com/watch?v=vFpbr…​) Българското гражданско общество има нужда от глътка чист въздух от емоционалните нагнетявания и реактивност, за да изхвърлим вирусът на манипулациите и реваншизмът от обществения организъм? Изгледайте видеото докрай!

Фондация Гайд
Фондация Гайдhttps://guidefoundation.org/
"Пътят до едно истинско откритие е винаги всъщност историята на намиране на самия себе си." ~ Стефан Гайд /1960-2013г./ декодирал древната тракийска писменност, променил завинаги основните концепции в историческата наука и тракологията.

Последно качени

Свързани постове