Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Проектокабинетът на ИТН – фал или стратегически ход

Изглежда в днешната политическа обстановка няма нищо автентично, което да бъде опозиционно на факта, че до известна степен САЩ влиза в “ръчно управление” на държавата ни. В общи линии, хората се заблуждават, че настъпва промяна. По-скоро лобитата и прокситата са различни, нагласени според глобалните тенденции. Несъмнено има връзка и с атаката срещу народните партии и християндемократите.

Моделът на популизма и общите маси

Усилено се работи с народните маси, но не като с народ в действителния смисъл на думата – като субект, който има съзнание за посока, по-големи общи цели съгласно интересите на отделните членове и групи. В истинския народ има различни партии, но са в консенсус с цел обслужване на една единна цел. Различни моменти от нашата съвременна история показват как различни политически противници застават заедно зад българските каузи – Възраждане, Обединение и т.н. Понастоящем липсва такъв консенсус, вместо това има манипулация на населението.

Предложението на ИТН – фал или стратегически ход

Хитър и стратегически ход е да се сложат и “експерти”, неизвестни на никого в обществото, но звучи внушително и авторитетно пред масите. Но това не се представя в парламента, а се спуска директно и взривява общественото пространство. Тази методология все повече ще действа оттук нататък, прокарва се като някаква форма на преход към пряка демокрация. По този начин се маргинализират и останалите протестни партии и се държат в позицията на заложници. Намерението на ИТН и в частност на Слави Трифонов изглежда е да взриви политическата сцена, в неговия смисъл на думата.

Фронт на Събитията
Фронт на Събитията
Фронтът на събитията е създаден за и от свободните човеци! В предаването гости, експерти и общественици дискутират и анализират актуалните събития по света и у нас, разкривайки скритите връзки между събитията в геополитиката, икономиката и социалните и обществени теми!

Последно качени