Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Фалшивото гражданско общество и чуждите НПО-та

Днес протестиращите се прокламират за „събуденото българско общество“, но какъв е техният действителен образ?

Студио Градът с дискусия и анализ на тема „Новите политически проекти“

Фалшивото гражданско общество и чуждите НПО-та Президентът Румен Радев успя да разпали искра на недоволство спрямо Бойко Борисов и неговото правителство, а Отровното трио на Бабикян, Хаджигенов и Минеков веднага влезе в роля да подстрекава към гражданско неподчинение. Както шоумени като Слави Трифонов, така и псевдодесни политици като Радан Кънев и Христо Иванов издигат привидно светли лозунги, зад които прозират нездрави за нашето общество цели. Подобни манипулации на общественото мнение са само нагледен пример, че протестиращите, съзнателно или не, изпълняват чужди интереси.

Цинизмът на демонстрациите, разиграли се на протестите, говорят за „автентичността“ на това „гражданско общество“. Омразата е основното чувство, недоволството е в изобилие, но градивни ли са те? Истинското гражданско общество има функцията да бъде коректив, а вместо това наблюдаваме крайните закани за публично линчуване – действие, напомнящо на събития в не толкова далечното минало.

Къде се намира гражданското общество в политическия хаос и може ли тълпата от протестиращи да бъде говорител на цялата нация?

Студио Градът
Студио Градътhttp://thecityfoundation.org/
Ние сме отворени за участие и подпомагане във всеки проект, който издига и утвърждава свещеното в човека и обществото като основа на вечната цивилизация. Приемаме всичко, което е полезно за всички и отдаваме своя принос на добротворство и миротворство в Името на Живота като вечна и непреходна ценност, чиято стойност е неподвластна на времето и промяната, и познанието на Неговата същност е най-достойна цел.

Последно качени

Свързани постове