Начало Събития Тайните кодове на древните писмености по нашите земи. Представяне на книгата „Тракийското...

Тайните кодове на древните писмености по нашите земи. Представяне на книгата „Тракийското Писмо Декодирано – V” в Бургас

-

По случай честванията на Независимостта ви каним на 28.09.2018г. от 19:00 часа – зала „Георги Баев“ в КЦ „Морско казино“ град Бургас, Приморски парк, Централна алея.

Представяне на най-новата книга от поредицата „Тракийското Писмо Декодирано” – „Мистериите на Самотраки и Руническата Книга на Тайните” и среща с автора – Цветан Гайд, който ще отговаря на вашите въпроси.

Как да станем истински свободни от всякакви зависимости и от зловредните влияния на ограничената среда? На този въпрос ще намерим отговор, заедно с приложенията на Тайните, съхранени в Езика и Писмеността ни, за да постигнем благополучие, личностно успяване и благоденствие за любимите ни хора, семейството, рода и обществото…

Гайд ще ни сподели най-новите и сензационни открития на екипа от Института по Т-наука, заедно с анализите и изводите, до които е стигнал, относно приложението на древното знание и мистичните технологии днес – в съвременното информационно общество.

Не пропускайте:

video

В търсене на истината – с гост Цветан Гайд – еп....

Академик Цветан Гайд е гост в предаването "В търсене на истината" по Национална телевизия Българе.