Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Лидери, водачи, герои и антиподите им в днешния свят

Дискусия на Испанеум

Защо днешните модели на “лидерство” са измамни? Характеристиките на автентичното лидерство днес са изкривени и потулени до голяма степен поради сегашния нездрав индивидуализъм и разбиране, че човек винаги трябва да постига сам бързи и показни за обществото успехи.

Какви са днешните водачи на обществото?

Ясно се вижда как съвременните “герои” яхват гребена на всяка следваща вълна за налагането на един нов дневен ред, култура и начин на мислене в обществото. Този пример може да видим сега покрай войната в Украйна и украинския президент Зеленски, а преди това покрай пандемичната криза, пропагандата и цензурата около “ваксините” срещу Ковид-19.  Могат ли личности, които не са свободни, да водят други към добро?

Световният „елит” и подриването на авторитети

Растяща тенденция е и носенето по повърхността – търсят се лесните и бързи решения на дълбоки и комплексни проблеми. Подриват се авторитети и йерархия, а световният „елит“ (Изгледай още дискусията: „Всичко в името на човека“ или лицемерието на световния „елит“) настъпателно налага един нов световен ред. Хората приемат фалшиви идентичности в лицето на джендър идеологията на ЛГБТИ обществата, на зелената пропаганда, на феминизма, обратния расизъм (Виж повече тук: Обратният расизъм и дискриминацията на белите) и много други проявления на неолибералната диктатура. За какво и с какви съмишленици си струва да се бори истинският лидер в един свят на тотална подмяна?

Испанеум
Испанеум
Испанеум на древната реч означава "виждам всичко". Испанеум е медия, която предоставя свободен поглед върху потока на информация.

Последно качени

Свързани постове