Курс по Чудеса – Методология на Благоуспяването – Продължение - 26.11.2018г.

Стартиране на Новата педагогическа година в ОРФИЧЕСКИЯ ОПУС от Питагорейската Школа, изграждана върху основите на Първоначалното най-древно Познание.

Каним ви на 26.11.2018 г. от 19:00 ч. в Дома на Архитекта (ул. Кракра 11) на откриване на новия орфически сезон на първата от ежемесечните ни срещи, където ще се запознаете с учебните дисциплини и дялове от Духовната наука за Осъществяването чрез протичане Всесилата през многобройните измерения и паралелни светове до реалностите на физическата действителност. От Педагогиката и Граматиката на успеха, през Орфическото изцеление и възраждане до Методологията на Победоносния Живот.

Заедно с това, чрез специалисти във виталността ще намерите практическите отговори на съкровените ви търсения и цели, за да се събудят, активират и освободят вашите потенциали, за да потекат енергиите на Живота във вас, във вашите проекти и във вашите близки.

Организира Националният клуб на Тракийските орфици със специалното участие на експерти от Академия Орфика.

Еднократното посещение на курса е с вход от минимално дарение в размер на 15 лева или със специални покани.

Талони за дарение за „Курс по чудеса – методология на благоуспяването“, могат да бъдат закупени на касите на Изипей или на epaygo.bg.