Медията на скритата истина. За нещата каквито са!

Бившият шеф на Британския ваксинационен щаб призовава за прекратяване на масовата ваксинация срещу Ковид

Ковид трябва да се разглежда като ендемичен вирус, както грипа и след бустерната кампания масовата ваксинация трябва да се прекрати”.

Масовата ваксинация трябва да приключи

Това заявява бившият председател на ваксинационния щаб на Великобритания д-р Клайв Дикс, цитиран от The Guardian. Подчертавайки, че трябва да се засилят изследванията в областта на клетъчния имунитет, той призовава: „Ние сега трябва да ограничим заболяването, а не разпространението на вируса. Бъдещата цел е да се предотврати тежкото заболяване на уязвимите групи, а масовата ваксинация в Обединеното кралство трябва да приключи“.

Според д-р Дикс „трябва да обмислим кога да спрем тестването и да оставим хората да се изолират, когато не се чувстват добре, и да се връщат на работа, когато са готови – също както по време на грипна епидемия“.

Провал на ваксинационната политика?

На фона на информацията за достигане на броя на починалите във Великобритания до 150 000 души и на нов пик на болестта със стотици хиляди заразени всеки ден в цяла Западна Европа и в САЩ дали не става все по-явен провалът на ваксинационната кампания и напразните надежди на мнозина ваксинирани да си спечелят някаква сигурност, свободен достъп и лесно придвижване? Здравните експерти отбелязват, че засиленият интерес към бустерната доза най-вероятно е свързан с желанието на хората да се подсигурят за коледните празници.

Богари Медия
Богари Медияhttps://bogari.bg/
Bogari Media - Медията на скритата истина - за нещата каквито са!

Последно качени

Свързани постове