Представяне на Тракийското Писмо Декодирано V в Стара Загора

По случай празника на славянската писменост, ви каним на 08.06.2018 год. от 18:30 часа в зала 33 на Регионален Исторически Музей – Стара Загора на среща-разговор с автора на 5-та книга от поредицата Тракийското Писмо Декодирано – „Мистериите на Самотраки и Руническата Книга на Тайните”.

Академик Цветан Гайд ще ни запознае с най-новите и сензационни открития на Института по Т-наука за Езика и Писмеността на богоизбрания ни народ. Познанието, преследвано от враговете на българите и човешкия род, сега ни разкрива Тайните, които движат света и събитията в него. Думите на Силата, съхранени в древните ни руни, имат мощта да ни направят отново народ на Славата и Словото, каквито са били предците ни.

Събитието на 08.06.2018 год., за което можете да се регистрирате тук, е със свободен вход, като за желаещите да имат личен контакт за индивидуални отговори, ще бъде организирана и отделна среща с автора в по-тесен кръг на следващия ден.

За предварително записване за тази специална среща с ограничен брой лица се обадете на тел. 0879314124 или пишете на takia@abv.bg